Ontdek hoe je werkelijkheid maakt van jouw dromen!

Follow your dreams and make them come true

Herken je dit?

Herken je dat gevoel? Dat eigenlijk alles lekker loopt. Je hebt niks te klagen. Maar ergens diep van binnen voel je dat je nog iets anders in je hebt. Een droom. Een idee. Een stille wens.

Maar je bent druk. Geen tijd om even stil te staan bij wat je echt zou willen. Misschien ben je zelfs onbewust wel bezig met rekening houden wat je omgeving hier van gaat vinden. Of vind je het ook gewoon spannend als je straks echt besluit er voor te gaan. De excuses 'kan niet', 'lukt niet', 'doe ik later wel', nemen de overhand en zo stop je al die mooie plannen weer weg.

Maar, dat is dus zonde he! Gun jezelf een moment me-time. En ik neem je mee op een Droomsessie!

leven

Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Tunderman.
Ervaringsdeskundige, op en top. Dus ik herken je.

Als je lekker veilig in je hoofd blijft. Niet de weg naar je verlangen vindt (of er naar durft te luisteren). Been there. 

Als je inmiddels zo veel excuses hebt verzameld die je weghouden van wat je echt wilt. En die er zéker voor zorgen dat je niet in actie komt. Ik herken ze. 

Als je door blijft gaan op de automatische piloot en niet de tijd neemt om uit te zoomen en stil te staan. Ja, vergat ik ook. 

Maar het is tijd voor anders! Bij mij is alles veranderd. Hoe ik dat voor elkaar heb gekregen? Door veel in mezelf te investeren, te ontdekken wie ik echt ben. Door te kijken naar mijn grootste dromen. Maar ook eerlijk mijn angsten en belemmerende overtuigingen aankijken. En door in beweging te komen. Stappen te nemen. Te gaan doen! Spannend, maar zó leuk!

En ik houd van dromen. Voor mezelf. Maar ook voor jou!

We gaan er op uit...

 • we zoeken een inspirerende omgeving of ontmoeten elkaar online
 • alle tijd voor jouw verhaal; wie ben je, waar sta je nu
 • alle ruimte voor jouw dromen; groot, groter, groots
 • komen er belemmeringen naar boven? we herkennen ze en we gaan ze ombuigen
 • we denken in kansen en mogelijkheden
 • we maken een overzicht van de acties die jij direct kunt doen
 • alles samengevat in jouw persoonlijke droomcanvas
 • vol inspiratie en motivatie kan jij aan de slag met het in werkelijkheid brengen van jouw droom

Let's explore your heart, mind & world!

Noem me coach, motivator of mentor. Belangrijker is wat we gaan doen.

Ik laat jou ontdekken hoe je uit je hoofd komt en ook naar je hart gaat luisteren. Daar vind je namelijk al jouw verlangens. Ik maak je bewust van jouw mindset. Hoe ga je om met belemmerde overtuigingen? Hoe maak je gebruik van een positieve mindset? Samen kijken we naar jouw next steps. Zodat jij écht in actie gaat komen. Stap voor stap in beweging komen en blijven.

Zoek je iemand die jou groots laat dromen, die de beste versie van jezelf naar boven haalt, die naar je luistert, die je liefdevol confronteert, die het helder voor je maakt, die je aanzet tot actie en die je juichend motiveert om er echt voor te gaan. That's me!

Het resultaat?

Meer
helderheid & focus

Na onze droomsessie weet jij precies wat jouw dromen zijn, wat de excuses zijn die jou nu tegenhouden en wat je direct kunt doen om in beweging te komen. Jouw persoonlijke droomcanvas neem je mee!

Meer
motivatie & inspiratie

We staan stil bij jouw dromen. En je dromen voelen en bedenken hoe het is als ze werkelijkheid zijn geworden werkt super motiverend. Na jouw droomsessie zit je dan ook vol met motivatie en inspiratie.

Meer
vertrouwen

Je krijgt inzicht in de excuses en of belemmeringen die je weerhouden. Als je deze eenmaal door hebt kun je daar anders mee omgaan. Vanuit vertrouwen.

Review

Ik sprak tegen Tamara mijn dromen uit. Maar al snel dacht ik ook aan de beperkingen. En omdat Tamara niet luistert om te reageren, maar luistert om te begrijpen komt ze zo makkelijk tot de kern. Vanuit die kern ziet ze geen problemen, maar alleen mogelijkheden. Het resultaat, na mijn gesprek met haar, is mijn droomcanvas. Een heel duidelijk overzicht met onder andere een kernachtige samenvatting van mijn droom, de kansen en... acties! Nu zijn er twee weken voorbij en heb ik meer stappen kunnen zetten dan in de twee jaar daarvoor.

Rik

Bij Tamara voelde ik me al snel op m'n gemak tijdens onze droomsessie. Zij heeft mijn dromen in stroomversnelling gebracht door eerst met mij te exploreren waar mijn wensen en behoeften liggen. En daarna zijn we met concrete stappen aan de slag gegaan. Hierdoor groeide mijn enthousiasme en motivatie en het bracht mijn missie op een hoger niveau. 

Nicola - LibraPA (in oprichting)

Tijd om te gaan dromen.
Je eigen leven vorm geven.
Vol vertrouwen, plezier, moeiteloosheid en groei.

Ben jij er klaar voor om jouw dromen in werkelijkheid te brengen?

Jouw doomsessie

€ 117,00
 • eenmalig
 • droomsessie 1,5 uur
 • aandacht voor jouw dromen en ideeën
 • stilstaan waar jij vastloopt en belemmeringen doorbreken
 • ideeën om in actie te komen
 • motivatie en inspiratie boost
 • droomcanvas (dromen, belemmeringen en acties)

We hebben altijd eerst vrijblijvend en gratis een kennismakingscall. We bespreken kort jouw wensen. Zo weten we zeker dat we een match zijn. In dit gesprek plannen we onze afspraak. 

bedragen zijn excl. btw
droomsessie is in (omgeving) Rotterdam of online
op speciale afspraak op een andere locatie

Of voel je dat je meer impact wil?

Misschien is het 3-maanden 'Leef voluit jouw eigen leven' Programma iets voor jou.