Stap in de toekomst van jouw bedrijf!

uitzoomen om te dromen en vanuit die energie geef je jouw bedrijf vorm

Op dit moment biedt ik geen hei-sessies aan.

Maar neem contact met me op voor mogelijkheden.

Gun jezelf je eigen hei-sessie!

Je hebt super veel ideeën. Je weet dat je mag groeien in jezelf en in je bedrijf. Je hebt ideeën over de aankomende periode. Maar.... je hebt het ook druk. Geen tijd om er even echt voor de gaan zitten.

Zonde! Gun jezelf je eigen hei-sessie. Als zelfstandige werk je vaak alleen. En ga je maar door. Maar hoe fijn is het om soms een samenwerking op te zoeken. Even afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden. Tijd vrij te maken om te dromen. Ruimte om vooruit te kijken. Plannen maken. Hernieuwde energie en inspiratie.

Is het herkenbaar voor je? Tijd voor jouw eigen hei-sessie.

leven

Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Tunderman.

Als accountmanager van gerenommeerde bedrijven heb ik jarenlange ervaring in loondienst. Maar twee jaar gelden koos ik voor anders. Mijn leven mocht anders. Met een ongekend vertrouwen in een onbekende toekomst stopte ik bij mijn werkgever op ontdekkingsreis naar een nieuwe bestemming.

En deze heb ik gevonden in het ondernemerschap. Mijn eigen creativiteit de wereld in, mijn eigen tijd indelen, mijn eigen leven vorm geven. Helemaal vanuit mij zelf.

De combinatie van mijn bedrijfskundige achtergrond, mijn werkervaring én de stappen die ik zelf heb gezet in het ondernemerschap combineer ik met mijn interesse in mensen en persoonlijke groei. Alles zet ik nu in voor jou!

Ik heb jarenlange ervaring in het ontwikkelen van een visie, doelen stellen en strategische plannen maken. Waar ik dat vroeger deed vanuit mijn hoofd. Geloof ik nu in de kracht van je hart, daar waar je verlangen ontstaat. Je laten leiden door waar je blij van wordt. Die sprankeling in je ogen zien omdat het gewoon super tof is wat je te bieden hebt!

Dit is voor jou als je behoefte hebt aan..

 • tijd en ruimte om uit te zoomen; waar sta je nu?
 • dromen. omdat ik geloof dat in je dromen schuil gaat wat jij écht wilt. en hoe lekker is het om vanuit die energie te gaan ondernemen. waar krijg jij een sprankeling van in je ogen?
 • tijd om te brainstormen over al jouw ideeën. die je al hebt, maar misschien bedenken we ook nieuwe.
 • een roadmap, zodat je heel duidelijk weet waar de komende tijd je focus ligt, maar ook het vertrouwen blijft voelen als de route net even anders verloopt.
 • keuzes maken wat jouw focus wordt de komende periode, hoe je een lekkere balans gaat ervaren tussen knallen én werken vanuit inspiratie en flow en hoe je ook ruimte in je agenda hebt om aandacht te geven aan wat jou als (ondernemend) mens energie geeft.

Let's explore your heart, mind and world

Noem me coach, motivator of mentor. Belangrijker is wat we gaan doen.

Ik laat je ontdekken hoe je uit je hoofd komt en ook naar je hart gaat luisteren. Daar vind je namelijk al jouw verlangens. Vanuit daar ontstaan jouw droomdoelen. En je hart vertelt je welke doelen bij jou als mens passen. Wat wil jij! Ik maak je bewust van de invloed van jouw mindset.

Samen kijken we naar jouw next steps. We kijken naar al je ideeën, de kansen die we zien. Hiervan maken we een roadmap, een plan. Zodat jij in actie gaat komen. Je droomdoelen gaat halen. Successen gaat vieren.

Zoek je iemand die jou groots laat dromen, die jouw uit je context en comfortzone haalt, die naar je luistert, die met je mee denkt, die je liefdevol confronteert, die het helder voor je maakt, die overzicht creëert, die je aanzet tot actie en die je juichend motiveert om er echt voor te gaan. That's me!

Het resultaat?

Meer overzicht & focus

Het is helder voor je. Je hebt keuzes gemaakt. Wat ga je doen, wat past bij jou. En wat laat je liggen. Je hebt duidelijkheid over de stappen die je wil en kan zetten.

Meer motivatie & plezier

Je weet en voelt heel duidelijk waar je het voor doet. En je maakt ook tijd en ruimte voor jou als mens. Doen waar je energie van krijgt. Je successen en het leven te vieren.

Meer groei & impact 

Je weet precies hoe je jouw potentieel gaat inzetten. Je weet hoe je vanuit de balans tussen inspiratie en knallen in actie komt en blijft. Zo kom je in beweging en maak je steeds meer impact.

Review

Tamara heeft mij nieuwe inzichten gegeven over hoe ik bepaalde situaties in werk en privé op een andere manier kan benaderen. Tijdens een droomgesprek, waarin ze de juiste vragen stelt, zijn we tot de kern gekomen. Van daaruit hebben we mijn doelen geformuleerd en een strategisch actieplan samengesteld. Hierdoor was ik super gemotiveerd en kwam ik in een heerlijke flow. Na een maand zag ik al de eerste resultaten: betere focus, nieuwe inzichten, nieuwe klanten. Zo fijn ook dat ik tijdens het traject, wanneer ik ergens tegenaan loop, altijd even bij Tamara terecht kan. Even een appje of een belletje. Tamara is heel toegankelijk. Ik ga lekker door om nog een betere versie van mezelf te worden. De toon is gezet, dankzij Tamara.

Maaike - Mooisupport

Tijd om te gaan dromen. Ondernemen vanuit je droomdoelen.

Met focus en vol vertrouwen, moeiteloosheid, groei en plezier.

Kom in actie. Haal je doelen. Vier je successen.

Ben jij er klaar voor om jouw dromen in werkelijkheid te brengen

Hei-Sessie

 • 3,5 uur
 • uitzoomen, reflectie en vooruitblik
 • voluit dromen en brainstormen over alle kansen en ideeën
 • excuses doorbreken en positieve mindset
 • helderheid, motivatie en inspiratie boost
 • roadmap voor de komende periode
 • call na 1 maand voor voortgang, vragen, motivatie, sparren.

We hebben altijd eerst vrijblijvend en gratis een kennismakingscall. We bespreken kort jouw wensen. Zo weten we zeker dat we een match zijn. In dit gesprek plannen we onze afspraak.

bedragen zijn excl. btw
gesprekken zijn in (omgeving) Rotterdam (of op speciale afspraak op een andere locatie) en/of online
speciaal aanbod als je na de hei-sessie binnen 1 maand besluit om 3 maanden te gaan samenwerken