Een POWER boost

we gaan voor helderheid, zodat jij met nieuwe motivatie en energie verder kan met concrete stappen! zonder ruis heb jij helder: waar wil je heen (visie) en hoe ga je dat doen (jouw koers)

Ben jij toe aan een POWER boost?

Je leven loopt lekker. Je hebt eigenlijk best veel op orde. Je bent blij en dankbaar voor alles dat er is in je leven.

Maar juist die tevredenheid houdt je tegen om in actie te komen. Want het is al goed toch?! Er is geen moeten. Dus je blijft hangen in zoals het nu is.

Maar ergens weet je dat er meer in zit.

Je weet dat je met nieuwe plannen jouw leven, jouw toekomst een boost kunt geven. Je voelt aan alles dat er nog ruimte is om, persoonlijk en/of zakelijk, te groeien. Je wilt echt wel. Maar.... geen tijd, geen ideeën, te veel ideeën, andere prio's, werk gaan voor, spannend, je zou wel willen maar 'hoe dan', je mist iemand om je ideeën bij te toetsen, je bent niet goed in plannen maken, je durft niet te kiezen.

Excuses om niet voluit te gaan. Om niet je volledige potentieel te benutten.
Zonde! Gun jezelf een Power Boost.

Je bent vaak druk. En je gaat maar door. Maar hoe fijn is het om soms stil te staan en uit te zoomen. Tijd vrij te maken voor jouw toekomst, voor jouw dromen. Ruimte om vooruit te kijken. Plannen maken. Hernieuwde energie en inspiratie.

Is het herkenbaar voor je? Tijd voor een Power Boost.

Laat mij je helpen. Want ik geloof dat je echt wel weet wat je het liefste wil. Hoe jij nog meer in je volledige kracht kunt staan. Samen nemen we de tijd.
Zodat je precies weet wat je volgende stappen zijn! Met een goede dosis inspiratie en motivatie creëer je eindelijk het moment om er echt voor te gaan.

Let's go next level

Wat gaan we doen?

 • we zoeken een inspirerende omgeving of ontmoeten elkaar online
 • alle tijd voor jouw verhaal; wie ben je en waar sta je nu
 • alle ruimte voor jouw dromen; groot, groter, groots
 • samen kijken we naar jouw next steps, we denken in kansen en mogelijkheden
 • wat staat er nog in de weg? als er (denkbeeldige) belemmeringen naar boven komen, dan herkennen we ze en kijken we hoe 'waar' ze zijn
 • we brengen in kaart wat je nog nodig hebt om er echt voor te gaan?

Na de POWER boost....

 • heb je ontdekt hoe je uit je hoofd komt en ook naar je hart gaat luisteren
 • ben je bewust van jouw mindset en weet je hoe je deze voor je kunt laten werken
 • heb je een roadmap van je acties, zodat je heel duidelijk weet waar de komende tijd je focus ligt, maar ook het vertrouwen blijft voelen als de route net even anders verloopt.
 • kom je écht in actie; stap voor stap in beweging komen en blijven
 • heb je alles samengevat in jouw persoonlijke canvas op 1A4
 • zit je vol inspiratie en motivatie om door te pakken
droom-en-inspiratie-sessie

Zoek je iemand die jou groots laat dromen, die de beste versie van jezelf naar boven haalt, die naar je luistert, die je liefdevol confronteert, die het helder voor je maakt, die je aanzet tot actie en die je juichend motiveert om er echt voor te gaan. That's me!

Tamara-droom-en-inspiratie-sessie

Wie ben ik?

Ik ben Tamara Tunderman.

Ervaringsdeskundige. Dus I feel you!

Ik heb ook tijden rondgelopen met grootste plannen, maar nog grotere excuses hielden mij tegen om in actie te komen. Tot frustratie aan toe. Zo zonde. Totdat ik een methode bedacht die mij wel in beweging heeft gebracht. En ik ook de nodige support aan de zijlijn bewust uitnodig.

Wat is mijn achtergrond?

Als accountmanager heb ik jaren lang samen met gerenommeerde bedrijven gewerkt. En heel veel ervaring met het opstellen van jaarplannen. Ik wordt blij van doelen bepalen en een roadmap opstellen.

Wat ik toen niet wist, maar nu gelukkig wel. Is de combinatie van doelen stellen en luisteren naar je hart. Vanuit je hart komen namelijk hele mooie doelen, droomdoelen. En hoe fijn is het om doelen te stellen die je echt wilt halen, gewoon omdat je er blij van wordt, omdat het je energie geeft op je werk en als mens. Bovendien ken ik inmiddels de kracht van een positieve mindset. En heb ik geleerd om een lekkere balans te vinden tussen werken vanuit inspiratie en flow (omdat je wilt) en wilskracht (omdat je moet).

Wat kan ik voor je betekenen?

De combinatie van droomdoelen bepalen, mindset, flow en een concreet plan zet ik nu in voor jou. Zodat jij straks ook vanuit je verlangen doelen gaat stellen én werkelijkheid laat worden. Moeiteloosheid, plezier, groei en vertrouwen mogen ook centraal gaan staan in jouw leven! Ik creëer graag met je mee!

Jij..

 • bent toe aan helderheid, omdat je zelf blijft hangen. in chaos in je hoofd of in excuses
 • zit vol ideeën, maar vind je het lastig om prio's te bepalen en het grote plaatje te zien
 • bent klaar om helemaal in te tunen op wat jij echt graag wilt, omdat je zelf te veel beren op de weg ziet
 • houdt van plannen, maar kan / wil ze niet maken of het lukt je niet om je eraan te houden
 • wordt blij van de gedachten aan een externe motivatie boost om in beweging te komen
 • hebt behoefte aan iemand die je accountable houdt voor de acties die je wilt zetten
 • wilt leren hoe je fun, flow & focus kunt combineren
 • bent klaar om de regie te pakken en next level te gaan
jij-droom-en-inspiratie-sessie

Het resultaat?

FOCUS

We maken het helder voor je.

Na onze sessie weet jij precies wat jouw dromen zijn, weet je wat de stip is (jouw visie) waar je naar toe wilt werken.

Je hebt keuzes gemaakt. Wat ga je doen, wat past bij jou. En wat laat je liggen.

Je herkent wanneer je hoofd (excuses) met je aan de haal gaan om je tegen te houden.

Je weet concreet hoe je in actie gaat komen (strategie).

FUN

We staan stil bij wat je echt wilt. Wanneer krijg jij die twinkeling in je ogen. Wat zijn de dingen waar jij echt blij van wordt?

Je weet hoe je kunt verbinden met je inner fire, zodat je voelt waar je het voor doet. Zodat je vanuit de actiestand én gedreven door je verlangen je doelen gaat verwezenlijken.

Dit werkt super motiverend. Na deze sessie zit je dan ook vol met motivatie en inspiratie.

Je bent klaar om je successen en het leven te vieren.

FLOW

Je weet hoe je vanuit de balans tussen inspiratie en flow én knallen in actie komt en blijft.

Wilskracht komt vanuit je hoofd. Hard werken, doelen halen, kosten wat kost. Ook als dat ten kosten van jezelf gaat.

Maar juist door rust in te bouwen, uit te zoomen en/of een ander perspectief kan creativiteit stromen. Moeiteloos komen ideeën tot stand en verzet jij bergen werk.

 

FLOURISH

Je bent klaar om next level te gaan. Je weet precies hoe je jouw potentieel gaat inzetten. Zo kom je in beweging en maak je steeds meer impact.

Je weet hoe je je kunt ontdoen van alle ruis die je nu nog tegen houdt. De excuses waar je op vast loopt weet je te doorbreken. Je hebt vertrouwen in jezelf en de stappen die je gaat zetten. Je voelt aan alle kanten wat je te doen staat.

Dat kan maar één ding beteken: flourish!

 

Wat anderen over mij zeggen

Tamara heeft mij nieuwe inzichten gegeven over hoe ik bepaalde situaties in werk en privé op een andere manier kan benaderen. Minder met het hoofd, maar meer met het hart. Met de juiste vraagstelling en haar rustige houding haalt zij gedachtepatronen bij mij naar boven die mij in de weg staan. 
Tijdens een droomgesprek, waarin ze de juiste vragen stelt, zijn we tot de kern gekomen. Van daaruit hebben we mijn business doelen geformuleerd en een strategisch actieplan samengesteld. Hierdoor was ik super gemotiveerd en kwam ik in een heerlijke flow. Na een maand zag ik al de eerste resultaten: betere focus, nieuwe inzichten, nieuwe klanten. Zo fijn ook dat ik tijdens het traject, wanneer ik ergens tegenaan loop, altijd even bij Tamara terecht kan. Even een appje of een belletje. Tamara is heel toegankelijk. Ik ga lekker door om nog een betere versie van mezelf te worden. De toon is gezet, dankzij Tamara. 

Maaike

Ik sprak tegen Tamara mijn dromen uit. Maar al snel dacht ik ook aan de beperkingen. En omdat Tamara niet luistert om te reageren, maar luistert om te begrijpen komt ze zo makkelijk tot de kern. Vanuit die kern ziet ze geen problemen, maar alleen mogelijkheden. Het resultaat, na mijn gesprek met haar, is mijn droomcanvas. Een heel duidelijk overzicht met onder andere een kernachtige samenvatting van mijn droom, de kansen en... acties! Nu zijn er twee weken voorbij en heb ik meer stappen kunnen zetten dan in de twee jaar daarvoor.

Rik

Bij Tamara voelde ik me al snel op m'n gemak tijdens onze droomsessie. Zij heeft mijn dromen in stroomversnelling gebracht door eerst met mij te exploreren waar mijn wensen en behoeften liggen. En daarna zijn we met concrete stappen aan de slag gegaan. Hierdoor groeide mijn enthousiasme en motivatie en het bracht mijn missie op een hoger niveau. 

Nicola 

Voor het opstarten van mijn nieuwe business heb ik mooie gesprekken gevoerd met Tamara. Ze heeft me enorm geholpen in mindset, richting, actie en groots durven denken. Ze voelde goed aan waar mijn ambities/dromen/verlangens zaten maar ook waar mijn 'rem' er nog op zat. En doordat Tamara tussen de regels kan luisteren en de juiste vragen stelde, kreeg ik inzichten en werd ik bewust waarom die rem er nog op zat. Heel waardevol als je wilt gaan ondernemen of je als persoonlijk wilt groeien. En door haar bedrijfskundige achtergrond geeft ze ook richting op business vlak. Een mooie combi dus tussen mindset, bewustzijn creëren en meedenken met mijn business.
 

Tijd voor een Power Boost
Helderheid hebben waar je eerst chaos voelde.
Concrete stappen zetten in plaats van blijven hangen.

Jaaa, hier word ik blij van en dit gaat me echt verder helpen

We gaan een maand aan de slag. Ons gesprek gaat je een enorme boost geven. Maar om te zorgen dat je echt in beweging komt én blijft, werken we (minimaal) een maand samen. Gedurende deze maand blijf ik je volgen, supporten, motiveren en ben ik er helemaal voor je als je vastloopt of juist je successen (klein of groot) viert.

Jouw POWER boost

€ 299,00
 • 1 maand
 • POWERSESSIE 2 - 2,5 uur
 • van aandacht voor jouw dromen en ideeën, naar concrete visie
 • stilstaan waar jij vastloopt en belemmeringen doorbreken
 • van brainstormen over acties, naar een concreet actieplan
 • motivatie en inspiratie boost
 • POWERcanvas (visie, belemmeringen en acties op 1 A4)
 • >> gedurende 1 maand na ons gesprek
 • 1 call van 45 minuten (voortgang, vragen, sparren, motivatie)
 • ik houd je accountable voor je gewenste acties
 • support: maandag t/m donderdag per e-mail (reactie binnen 24-uur)

We hebben altijd eerst vrijblijvend en gratis een kennismakingscall.
We bespreken kort jouw wensen. Zo weten we zeker dat we een match zijn. Gaan we er voor? Dan plannen we in dit gesprek we onze afspraak. 

bedragen zijn excl. btw
POWER boost is in (omgeving) Rotterdam of online
op speciale afspraak op een andere locatie

besluit je tijdens de Power Boost een nieuwe maand door te gaan dan krijg je (max 2 maanden) een korting van 10%.

Kom in actie vanuit je droomdoelen
Vanuit focus, fun, flow & flourish
Haal je doelen
Vier je successen


FAQ

Ik weet eigenlijk niet precies wat ik wil?

Juist dan is deze sessie heel waardevol.

We nemen de tijd om te brainstormen. En ik denk dat je onbewust best veel plannen hebt.... 

Vanuit onze creatieve flow krijgen we helder wat je wilt.

Ik weet niet of het de investering waard is?

Ik kan natuurlijk niet in je portemonnaie kijken.
Wat ik je wel kan adviseren is om te bedenken wat het je gaat opleveren. En luister ook naar je gevoel. Word je er blij van? Kun je excitement voelen als je deze beslissing voor jezelf gaat nemen?
En bij twijfel, plan gerust een call in. Dan kijken we, geheel vrijblijvend, of deze Power Boost jou verder gaat helpen.

Maakt het uit of en hoe lang ik al ondernemer ben?

Nee, dat maakt niet uit. Het gaat er om dat je behoefte hebt aan helderheid. Je jezelf een moment van uitzoomen gunt. En voelt dat je next level mag gaan en hulp kunt gebruiken bij het bepalen van welke stappen en hoe je deze gaat zetten. 

Commitment is hierbij wel van groot belang!

Kunnen we ook langer samen werken?

Dat kan zeker. Super leuk. Als je dat wil, geef het gelijk aan. Dan kunnen we in onze eerste sessie gelijk kijken waar we de periode focus aan geven.

Zijn de contacten live of online?

In principe spreken we elkaar online.

Mocht je het leuk vinden en je komt uit de buurt van Rotterdam, dan houd ik er ook van om buiten op een inspirerende locatie samen te komen. 

Laat het weten, dan vinden we vast een mooie plek.

Ik heb een andere vraag.

Stuur je vraag naar hello@mybeautifylpresent.com en dan beantwoord ik je vraag graag.

Bij twijfel, plan sowieso een gesprek in. Dan weet je snel of het iets voor je is en ben je in ieder geval van je twijfel af!