Ready to start your business?

Follow your dreams and make them come true!

Ready to start your business?

Je hebt super veel ideeën. Ideeën om voor jezelf te beginnen. Een eigen onderneming. Je eigen bedrijf starten. Wat heerlijk!

Maar ja, je vindt het best wel spannend. Alles nieuw. Waar te beginnen? Je wilt echt wel. Maar.... geen tijd, welke ideeën dan, andere prio's, spannend, je zou wel willen maar 'hoe dan', je mist iemand om je ideeën bij te toetsen, je bent niet goed in plannen maken. Je voelt aan alles dat het jouw moment is om er voor te gaan. Je weet dat het zonde is om te lang te wachten, maar het komt er gewoon niet van.

Is het herkenbaar voor je? Tijd voor Start your Business.

 

 

 

 

leven

Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Tunderman.

Als accountmanager van gerenommeerde bedrijven heb ik jarenlange ervaring in loondienst. Maar twee jaar gelden Koos ik voor anders. Mijn leven mocht anders. Met een ongekend vertrouwen in een onbekende toekomst stopte ik bij mijn werkgever op ontdekkingsreis naar een nieuwe bestemming.

En deze heb ik gevonden in het ondernemerschap. Mijn eigen creativiteit de wereld in, mijn eigen tijd indelen, mijn eigen leven vorm geven. Helemaal vanuit mij zelf.

En ja dat is super leuk. Maar ook spannend. Het betekent stappen uit je comfortzone. En hoe lekker en leuk is het om dat samen te gaan doen.

De combinatie van mijn bedrijfskundige achtergrond, de stappen die ik zelf heb gezet in het ondernemerschap en mijn passie voor mensen en persoonlijke groei zet ik nu in voor jou. Zodat jij straks ook vanuit je verlangen en vertrouwen jouw bedrijf gaat starten!

Stel je eens voor dat je...

 • uit je context en comfortzone gaat om heel je potentieel in je business kwijt te kunnen.
 • je diepste dromen ontdekt en stap voor stap gaat zorgen dat ze werkelijkheid worden.
 • een roadmap hebt, zodat je heel duidelijk weet waar de komende tijd je focus ligt, maar ook het vertrouwen blijft voelen als de route net even anders verloopt.
 • een lekkere balans ervaart tussen knallen, en werken vanuit inspiratie en flow.
 • gaat ondernemen vanuit kansen en weet hoe je jouw belemmeringen en excuses de baas bent.
 • ook ruimte in je agenda hebt om aandacht te geven aan wat jou als (ondernemend) mens energie geeft.
 • iemand naast je hebt staan die zorgt voor jouw focus, het zien van je blinde vlekken en die jouw externe motivatiebron is.

 

Let's explore your heart, mind and world

Noem me coach, motivator of mentor. Belangrijker is wat we gaan doen.

Ik laat je ontdekken hoe je uit je hoofd komt en ook naar je hart gaat luisteren. Daar vind je namelijk al jouw verlangens. Vanuit daar ontstaan jouw droomdoelen. En je hart vertelt je welke doelen bij jou als mens passen. Wat wil jij! Ik maak je bewust van de invloed van jouw mindset.

Samen kijken we naar jouw next steps. We kijken naar al je ideeën, de kansen die we zien. Hiervan maken we een roadmap, een plan. Zodat jij in actie gaat komen. Je droomdoelen gaat halen. Successen gaat vieren.

Zoek je iemand die jou groots laat dromen, die jouw uit je context en comfortzone haalt, die naar je luistert, die met je mee denkt, die je liefdevol confronteert, die het helder voor je maakt, die overzicht creëert, die je aanzet tot actie en die je juichend motiveert om er echt voor te gaan. That's me!

Het resultaat?

Meer overzicht & focus

Het is helder voor je. Je hebt keuzes gemaakt. Wat ga je doen, wat past bij jou. En wat laat je liggen. Je hebt duidelijkheid over de stappen die je wil en kan zetten.

Meer motivatie & plezier

Je weet en voelt heel duidelijk waar je het voor doet. En je maakt ook tijd en ruimte voor jou als mens. Doen waar je energie van krijgt. Je successen en het leven te vieren.

Meer groei & impact 

Je weet precies hoe je jouw potentieel gaat inzetten. Je weet hoe je vanuit de balans tussen inspiratie en knallen in actie komt en blijft. Zo kom je in beweging en maak je steeds meer impact.

Review

Tamara heeft mij nieuwe inzichten gegeven over hoe ik bepaalde situaties in werk en privé op een andere manier kan benaderen. Tijdens een droomgesprek, waarin ze de juiste vragen stelt, zijn we tot de kern gekomen. Van daaruit hebben we mijn doelen geformuleerd en een strategisch actieplan samengesteld. Hierdoor was ik super gemotiveerd en kwam ik in een heerlijke flow. Na een maand zag ik al de eerste resultaten: betere focus, nieuwe inzichten, nieuwe klanten. Zo fijn ook dat ik tijdens het traject, wanneer ik ergens tegenaan loop, altijd even bij Tamara terecht kan. Even een appje of een belletje. Tamara is heel toegankelijk. Ik ga lekker door om nog een betere versie van mezelf te worden. De toon is gezet, dankzij Tamara.

Maaike - Mooisupport

Tijd om te gaan dromen. Ondernemen vanuit je droomdoelen.

Met focus en vol vertrouwen, moeiteloosheid, groei en plezier.

Kom in actie. Haal je doelen. Vier je successen.

Mocht je toch nog niet helemaal voelen waarom?
Nou hierom!


Omdat het zonde is om je dromen weg te stoppen!

Omdat je jezelf en jouw Business deze boost mag gunnen!

Omdat het je in beweging brengt, waar je voelt dat stilstaan echt zonde is!

Omdat het een super fijn gevoel geeft als je pro-actief je business laat groeien in de richting die bij jou past!

Omdat het super leuk is als je straks je successen kunt vieren!

Omdat je soms net even een laatste liefdevol duwtje nodig hebt!

Ben jij er klaar voor om jouw dromen in werkelijkheid te brengen

Jouw Start your Business Traject

 

 

Start your Business

€ 897,00
 • 3 maanden ben ik er helemaal voor jou!
 • 3x live 1-op-1; reflectie, sparren, coaching, voortgang bespreken (1,5 uur)
 • 3x zoomcall
 • Actieplan
 • Tussentijdse online support; business buddy, sparringspartner, motivator
 • Afsluitende live 1-op-1; successen vieren en laatste next steps bepalen (1 uur)
 • BONUS: Droomsessie (incl canvas) van 1,5 uur (t.w.v 97,00)

We hebben altijd eerst vrijblijvend en gratis een kennismakingscall. We bespreken kort jouw wensen. Zo weten we zeker dat we een match zijn. In dit gesprek plannen we onze afspraak.

bedragen zijn excl. btw
gesprekken zijn in (omgeving) Rotterdam (of op speciale afspraak op een andere locatie) en/of online

**september aanbieding**