Ga nu jouw eigen challenge aan!

Doorbreek je excuses en geef je mooie dromen, plannen en ideeën prioriteit.
Kies 21 dagen voor jouw gewenste acties, en neem elke dag een stap voor voldoening, impac
t, vrijheid en plezier.

Doorbreek je excuses en geef je mooie dromen, plannen en ideeën prioriteit. Nu echt!

Vraag hier gratis jouw challenge template aan en ontvang binnen enkele minuten een e-mail voor de download.

En je kan direct aan de slag. YES!

 • Download jouw template.
 • Ga direct aan de slag met het kiezen van een onderwerp. Lees even verder als je inspiratie nodig hebt, ik heb wat suggesties voor je!
 • Verbind je vervolgens diep met je gevoel waarom jij de komende 21 dagen deze challenge aan wilt gaan.
 • Neem het besluit dat je er voor gaat!
 • Houd dagelijks je voortgang bij en ik ga je op de achtergrond liefdevol supporten via enkele emails. You can do this!
 • Laat je verrassen en zie hoe snel jouw leven er anders uit kan zien als je leiderschap neemt over jouw mooie dromen, ideeën en plannen.
gratis challenge

Herken je dat?

Dat je van die plannen en ideeën hebt.

Elke dag sporten, meer mediteren, gezonder eten. Of misschien wil je juist wel minder doen; minder op je telefoon, minder druk doen, minder druk maken. En misschien heb je juist ook wel business ideeën; vaker zichtbaar zijn, blogs schrijven, verbinding maken met je (potentiële)klanten. Of misschien heb je nog plannen voor thuis; meer met het gezin doen, wil je (boeken) lezen, me-time momenten inplannen, of elke dag iets nieuws ondernemen. Of misschien wil je juist wel elke dag gewoon genieten en oké zijn met wat de dag je brengt.

En toch doe je er niks mee....

All progress comes from a brave decision 

Marie Forleo

Neem jij het besluit en ga jij je persoonlijke challenge aan?

Omdat je klaar bent met die excuses.
Omdat je super blij wordt van het idee leiderschap te nemen en stappen te zetten.
Omdat je voelt dat 'er meer in zit'; jouw potentieel, plezier, geluk, ontdekkingen, ervaringen.

Hoe werkt het?

De challenge gaat niet alleen over op wilskracht doelen behalen. Het gaat ook over jezelf stretchen en misschien mag je hiervoor wel je comfortzone verlaten.

Het zorgt voor een moment om uit te zoomen en los van de dagelijkse bezigheden kijken waar je meer tijd aan wilt besteden. Maar vooral over elke dag een stap te nemen met de dingen doen waar je blij van wordt, die zorgen voor groei. Kies die dingen die bijdragen aan meer succes, geluk, vrijheid en plezier.

Kies voor díe plannen en ideeën die je heel graag wilt. Dus niet waarbij je een verplicht 'moeten' voelt, maar juist excitement. Daar ga je mee aan de slag.

Het kan een dagelijkse activiteit zijn, zoals elke dag wandelen. Heb je echt hele grote plannen? Breek ze dan op in overzichtelijke mijlpalen. Kijk waar je de komende 21 dagen prioriteit aan wilt geven.

Verbind je met waarom je dit wilt en hoe het voor je voelt als je leiderschap pakt. Dan is de kans groter dat je gaat doorzetten, volhouden en daadwerkelijk stappen gaat zetten. Moeiteloos en vol vertrouwen.

Stel je nu eens voor dat stappen hebt gezet. Ja echt, sluit maar even je ogen. En voel hoe het voelt als je vanaf nu elke dag iets hiervan gaat doen. Voelt lekker toch?!

En bedenk een waar je staat als je elke dag een stap zet. Waar sta je over 21 dagen? Over 3 maanden? Over een jaar?

Zonde om niet mee aan de slag te gaan toch!?

The journey of a thousand miles begins with one step

Lao Tse

Tamara My Beautiful Present

Ik ben Tamara

Het is mijn missie jou bewust te laten worden van wie jij bent en wat jij echt wilt, zodat jij Voluit gaat leven. Niet meer inhouden, klein houden of tegen laten houden! Door de excuses heen. En je dromen, ideeën en plannen gaan uitvoeren. Gedreven vanuit je hart, doorgepakt met een positieve mindset. Niet alleen hard werken om je succes af te laten hangen van het eind resultaat. Maar juist genieten van de weg.

Meer en meer bewandel ik mijn eigen pad, leef ik steeds meer volgens mijn eigen leefregels en neem ik elke dag een stap om te groeien. Groeien naar wie ik echt ben en groeien in mijn bedrijf. Zo neem ik leiderschap op mijn eigen leven!

Al mijn stappen, wijsheden en inzichten deel ik met alle liefde met jou!

De intentie van deze challenge is jouw inspireren om jezelf te stretchen en buiten je comfortzone te stappen. De plannen en wensen die je hebt op te pakken. En elke dag door te pakken. Om je bewust te laten worden van wat je echt wilt en waarom. Maar ook door wat je misschien nog wordt tegengehouden. Doorbreken. En kom in actie!

Enjoy!

Liefs, Tamara

Waarom deze gratis challenge?

 • Omdat het super zonde is als je niks met je mooie plannen doet!!
 • Soms helpt het als je net even een liefdevol zetje krijgt. Bij deze!
 • Het werkt als je tegen iemand anders (mij in dit geval) een besluit uitspreekt (al is het digitaal).

Ben jij er klaar voor?

 

 • Heb jij zin om de komende dagen elke dag aan de slag te gaan met jouw eigen challenge?
 • Ben jij klaar met verschuilen achter je excuses en ga jij er nu echt voor?
 • Wil jij je laten verrassen wat deze beslissing met je gaat doen?
 • Vraag dan nu jouw challenge template aan. En let's go!

F.A.Q

Ja zeker. Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun mooie dromen, plannen en ideeën te verwezenlijken. Als ik jou hiermee op weg kan helpen. Graag!

In bovenstaande tekst heb ik al enkele voorbeelden ter inspiratie genoemd. Maar misschien helpen deze vragen je verder. Ik houd van het stellen van vragen. Omdat goede vragen aan jezelf echt voor helderheid kunnen zorgen.

Wat is je grootste droom? En is er iets in de droom waar je Nu mee aan de slag kan?

Noem eens 10 dingen waar je gelukkig van wordt. Vind je hier inspiratie van onderwerpen die je graag meer in je leven wilt toevoegen?

Als je ondernemer bent. Wat is jouw stip? Wat vind je inspirerend aan andere ondernemers wat je ook graag zou willen doen, op jouw manier?

Welke acties zouden jou heel trots maken? 

Hopelijk helpt dit je op weg! Succes.

Dit is jouw persoonlijke challenge. Hier zit geen persoonlijke begeleiding van mij bij. Wel ontvang je gedurende de 21 dagen 4 inspiratie -en motivatie mails.

En als je vastloopt kan je wel altijd een berichtje sturen. Als ik je snel op weg kan helpen, doe ik dat graag. Ik vind het super leuk als je jouw challenge met me deelt. Dan voelt het toch meer alsof we het samen doen. 

Jij bepaalt jouw eigen challenge. Dus ook hoe veel tijd je gaat besteden. Bedenk wel van te voren dat je dit prioriteit gaat maken. Je gaat een commitment met jezelf aan, dus ook met de tijd die je gaat besteden. 

Tune vooral ook in op wat het je gaat opleveren!

Ah, dat is echt een killing overtuiging. Als je deze toelaat, dan gaat het je zeker niet lukken. Stel jezelf de vraag waarom je dit denkt. Wat zit hier onder?

Verander deze overtuiging eens in "ik heb zin om deze challenge aan te gaan, want het gaat me hoe dan ook veel brengen". Laat ook het lukken of niet los. Het gaat om elke dag een stap nemen. Het kan niet mislukken!

Wees je bewust van je gedachten. Elke keer als deze gedachte opkomt, laat het niet toe. 

Misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Maar blijf oefenen en geloven, dan ga je echt verandering merken. 

Deze template:

 • is een handig middel is om jouw voortgang te borgen. 
 • zorgt voor een dagelijkse reminder

En soms werkt het ook gewoon lekker en stimulerend om het commitment met een ander, in dit geval met mij, te delen. En ik vind het super leuk om jou hierin op weg te helpen.

Wist je dat we 95% van de dag leven op de automatische piloot. Ons gedag wordt voor zo'n groot gedeelte onbewust bepaald. 

Juist door te kiezen voor andere acties stap je van deze automatische piloot af en ga je nieuwe ervaringen creëren.

Door nieuwe ervaringen, kan je je brein herprogrammeren. Er ontstaan letterlijk nieuwe verbindingen. 

Dus nieuwe ervaringen zorgen uiteindelijk voor ander gedrag en verandering in je leven!

Verder is het natuurlijk gewoon super leuk om die dingen te gaan doen waar je blij van wordt en die zorgen voor (persoonlijke) groei.