"THRIVE"
Persoonlijke en Business Groei 

we gaan voor Helderheid, Excitement en Rust,
jij hebt zonder ruis helder: waar sta je voor, waar wil je heen (visie) en hoe ga je dat doen (jouw koers).
jij zet met nieuwe motivatie en volle bak energie concrete stappen

Is het herkenbaar voor je?

Een hoofd vol plannen en ideeën, maar geen idee waar te beginnen, geen idee hoe te beginnen. Je loopt vast in je eigen mindf*cks of raakt verstrikt in chaos in je hoofd. Het doorhakken van knopen, het maken van keuzes is soms lastiger dan je zou willen. En uiteindelijk stel je uit of val je stil...

Je bent goed in wat je doet. Het gaat je goed en je bent eigenlijk best tevreden. Maar, je voelt aan alles dat je nog meer te bieden hebt, dat je nog meer van waarde kunt zijn. Er zit meer in jou en je business. Maar wat dan en hoe haal je dat er uit....

Je bent druk en hoewel je het super leuk vindt wat je doet mis je het gevoel van vrijheid. Je wordt nu geleefd door je agenda en alles wat op je af komt. Hoe krijg je weer grip op jouw tijd...

Je weet
dat je met nieuwe plannen weer een nieuwe stap kan maken.
Je voelt aan alles dat er nog ruimte is om te groeien.
Je wilt echt wel. Maar.... geen tijd, geen ideeën, te veel ideeën, andere prio's, werk gaan voor, spannend, je zou wel willen maar 'hoe dan', je mist iemand om je ideeën bij te toetsen, je bent niet goed in plannen maken, je durft niet te kiezen.

Zonde!

Hoe waardevol is het om stil te staan en uit te zoomen. Tijd vrij te maken voor jouw toekomst, voor jouw dromen. Ruimte om vooruit te kijken. Plannen maken. Hernieuwde energie en inspiratie te voelen.

Laten we samen zorgen voor helderheid, excitement en rust
Zodat je precies weet wat je volgende stappen zijn. Zodat je keuzes kunt maken die kloppen voor jou.
En nog meer waarde gaat bieden vanuit jezelf en je bedrijf, voldoening ervaren, (financiële) impact maken, vrijheid voelen en ondernemen op jouw voorwaarden. 
Zonder jezelf voor bij te lopen.

Wat kan ik voor je betekenen

Een dag vol persoonlijke aandacht voor jou en je bedrijf. Stilstaan bij waar je nu staat en waar je heen wilt.

Na afloop heb je volle bak nieuwe energie, inspiratie en inzichten. En een plan dat je helderheid en overzicht geeft in waar je naar toe wilt en hoe je dat concreet gaat doen. 

1:1 MENTORSHIP 3 MAANDEN

We starten met een hei-dag. 

Vervolgens blijf ik 3 maanden naast je staan om jou en je bedrijf naar een next level te tillen. Ik ben jouw sparringspartner en houd je accountable. Zodat je in beweging blijft, nieuwe stappen zet en koers houdt op jouw gewenste groei. 

MAATWERK

Wil je wel aan de slag om nieuwe resultaten te bereiken? Kun je een rechterhand gebruiken voor jouw persoonlijk en business groei? Maar heb je het idee dat een andere vorm beter bij jouw situatie past? 

Laten we samen kijken naar jouw wensen en wat ik voor je kan betekenen!

thrive

It's time to Thrive

Jouw live 1-op-1 Hei-Dag voor helderheid, excitement en rust

In één dag raken we de kern van wat jij met je business wilt neerzetten, vanuit wie jij bent en alles dat jij te bieden hebt. En het wordt je duidelijk wat je te doen hebt om persoonlijk en in je business te groeien naar een nieuwe fase. Ik combineer mijn strategische bedrijfskundige en marketing achtergrond én ijzersterke intuïtie om het helder voor jou te maken.

Stel je eens voor....
Dat je een keer goed ruimte maakt in je agenda. Dat je jezelf toestaat om alles uit je hoofd te halen als het gaat om je onderneming. Je plannen en ideeën. Je grootste dromen. Maar ook wat je eigenlijk niet meer wilt doen, waar je stiekem te veel tijd mee bezig bent, wat je moeilijk vindt en wat je tegenhoudt.

Geloof me
Als jij de tijd en ruimte pakt en écht intunt op wat jij de wereld te bieden hebt, gaat de creativiteit weer stromen. Dan wordt jouw vuur weer aangewakkerd. En weet jij heel helder wat je wel en niet wil. Dan is er weer ruimte voor vertrouwen en excitement.

 • we creëren een moment van rust in je (drukke) agenda, zodat de mogelijkheid er is om uit te zoomen en een nieuwe frisse blik te werpen op waar je nu staat
 • we ontmoeten elkaar op een toffe locatie (en natuurlijk zorg ik voor een lekkere lunch!)!)
 • 1:1 volledige persoonlijke aandacht voor jou en je bedrijf
 • tijd om bezig te zijn met jouw bedrijf; werken AAN je bedrijf ipv IN je bedrijf
 • tijd voor jouw verhaal; wie ben je en waar sta je nu
 • ruimte voor jouw dromen en jouw next steps. we gaan brainstormen en groots dromen. de creativiteit gaat stromen. ik zie direct waar jij die twinkeling van in je ogen krijgt! we maken jouw visie heel helder.
 • we brengen in kaart wat je nog nodig hebt om te groeien.
 • we maken concrete plannen en sparren over acties die je direct kunt gaan oppakken; jouw next steps zijn duidelijk
 • terwijl jij praat vat ik alles samen in jouw Persoonlijke Growth Roadmap, voor helderheid en overzicht
 • je hebt focus en het is je duidelijk waar jouw tijd en energie naar toe mag én wat je laat liggen
 • een dag in een andere omgeving, uit je bestaande context geeft je weer nieuwe energie en inspiratie
Schermafbeelding 2023-05-12 om 15.48.14

Tijdens de hei-dag zorgen we voor helderheid, excitement en rust.

We stappen buiten jouw bekende kaders en comfortzone om jouw grootse ambities knetter helder te krijgen, die helemaal in lijn zijn met wie jij bent en welke waarde jij wilt leveren. Je hebt focus omdat je precies weet wat je te doen staat.
Je voelt vertrouwen om in actie te komen en om keuzes te maken die zorgen voor persoonlijke en business groei (ook al zijn deze soms nieuw en spannend). Jij gaat nog meer waarde leveren, voldoening ervaren, (financiële) impact maken, vrijheid voelen en ondernemen op jouw voorwaarden. 

Je investering voor deze hei-dag (10:00-15:30 uur) op locatie, inclusief lunch en jouw Persoonlijke Growth Roadmap is € 555,00 excl.

1:1 mentorship van 3 maanden

En natuurlijk kan je na de hei-dag zelf doorpakken. Je bent professional en ambitieus genoeg. Maar misschien ken jij jezelf goed genoeg dat de kans bestaat dat je afhaakt of in excuses belandt die je weerhouden om er vol voor te gaan. Misschien weet je gewoon dat iemand aan je zijlijn, een sparringspartner die meedenkt en je scherp houdt een must is om die next level versie van jezelf en je business neer te zetten.

Dan is het 3 maanden mentorship écht iets voor jou!

In 3 maanden tijd help ik je om stappen te zetten voor jouw persoonlijke en business groei. Jouw Persoonlijke Growth Roadmap is de basis en ons vetrekpunt.

Maatwerk
Voor de rest is het maatwerk. We kijken naar wat jij nodig hebt en we keuzes voor jou het verschil gaan maken. In sales en marketing, in je bedrijfsprocessen, in je agenda, in je aanbod en klanten, in je investeringen, in wie jij bent als ondernemer.

Voortgangscall
Elke twee weken spreken we elkaar en bespreken we jouw voortgang. Je kunt me alles vragen waar je tegen aan loopt. We sparren en vieren jouw successen.

Maandevaluatie
Elke maand hebben we een langer gesprek, een maand evaluatie. Hierin reflecteren we over de afgelopen maand en kijken vooruit naar de aankomende maand. Zo houd jij koers of kunnen we juist de koers aanpassen als daar aanleiding toe is.

24/5 support
Tussendoor ben ik 24/5 per email en app bereikbaar voor support, vier ik graag je successen mee, motiveer ik je als het even tegenzit.

 

power boost sessie

Pijlers van het mentorship

Brainstormen & sparringspartner

We brainstormen en sparren over hoe jij en jouw business next level kunnen gaan.

Je why is kristal helder. Je weet precies waar je naar te wilt. En een roadmap met jouw plannen en doelen ligt klaar. Je hebt knetter helder welke keuzes je mag maken.

Structuur & Optimalisatie Junkie

Structuren en opruimen zorgt voor overzicht en helderheid.

We schappen alles dat ruis geeft. We brengen structuur aan en optimaliseren bedrijfsprocessen voor efficiency en eenduidigheid.

Focus houden wordt steeds makkelijker.

Cheerleader & Motivator

Jouw support vanaf de zijlijn. Ik ben je grootste cheerleader, go-go-go!

Als jouw eigen kritische stem je ergens van probeert te weerhouden, sta ik er tegen over om je aan te moedigen.
Als je het zelf even niet meer ziet, maak ik het weer helder voor je.

Accountability Supporter

Een supporter om je accountable te houden voor het uitvoeren van je plannen en het naleven van je ideeën.

We houden de voortgang bij en sturen op de KPi's die we met elkaar bepaald hebben.

 

Growth Accelarator

Persoonlijke groei gaat hand in hand met business groei. En dat betekent soms uit je comfortzone gaan, minder rekening houden met anderen, moeilijke beslissingen nemen.

We staan stil bij al je learnings. En zeker ook bij je successen. Hoe leuk is het om deze samen te vieren!

Koffie-drink buddy

Een snelle vraag die je kan stellen hoe je iets het beste kan aanpakken. Een motivatie boost. Of even lekker klagen als het niet gaat zoals je wilt (vooral niet te lang). Of voor alle operationele vragen waar jezelf in kan verzanden...

Just call me!

Tijdens deze 3 maanden zorgen we voor jou persoonlijke en business groei.

Ik ben volledig commited aan jou groei. Ik spiegel je en daag je uit om uit je bestaande way-of-working te stappen. Die zo vertrouwd voelt, maar je niet naar je gewenste next level brengt. Ik zorg dat je jouw ambitie niet uit het oog verliest. Maar ik ben er ook voor heel praktische vragen, zodat je niet te lang blijft hangen en snel weer door kan.
Jij hebt meer focus op waar jij goed in bent en ik help je met je bedrijf zo runnen dat je meer (financiële) impact gaat maken, meer voldoening gaat voelen en meer vrijheid voelt.

Je investering voor de complete 1-op-1 hei-dag én het 3 maanden mentorship is €1.750,00 excl. (of 2 termijnen van € 900,00)

Wat anderen zeggen..

welkom bij jouw power boost

Wie ben jij? Jij..

 • wilt persoonlijke aandacht voor jou en je business
 • wilt helderheid, focus en een plan, zodat je de stap voor stap je ambtities gaat waarmaken
 • bent goed in je werk, maar kan support gebruik om je business strak te trekken en naar een next level te brengen
 • voelt dat je nu een deel van je business laat liggen en ergens voelt dat super zonde!
 • blijft maar doorgaan, maar weet diep van binnen dat je even mag stilstaan om te reflecteren en je koers te herijken
 • gelooft dat persoonlijke groei en business groei hand in hand gaan
 • bent ambitieus, enthousiast, commited, open-minded & open-hearted, en hebt zin in jouw (business) groei!

Wie ben ik?

Ik ben Tamara Tunderman.

Ervaringsdeskundige. Dus I feel you!

Ik heb ook tijden rondgelopen met grootste plannen, maar nog grotere excuses hielden mij tegen om in actie te komen. Tot frustratie aan toe. Zo zonde. Totdat ik een methode bedacht die mij wel in beweging heeft gebracht. En ik ook de nodige support aan de zijlijn bewust uitnodig.

Wat is mijn achtergrond?

Als bedrijfskundige en accountmanager in de corporate wereld heb ik jaren lang samen met gerenommeerde bedrijven gewerkt. En heel veel ervaring met het opstellen van jaarplannen; van het bepalen van strategie tot het sturen op KPI's. Ik word blij van doelen bepalen, een roadmap opstellen en voortgang bewaren.

Wat ik toen niet wist, maar nu gelukkig wel. Is de combinatie van doelen stellen en luisteren naar je hart. Vanuit je hart komen namelijk hele mooie doelen, droomdoelen. En hoe fijn is het om doelen te stellen die je echt wilt halen, gewoon omdat je er blij van wordt, omdat het je energie geeft. Bovendien ken ik inmiddels de kracht van een positieve en krachtige mindset. En heb ik geleerd om een lekkere balans te vinden tussen werken vanuit inspiratie en flow (omdat je wilt) en wilskracht (omdat je moet).

De combinatie van doelen bepalen, mindset en een concreet plan zet ik nu in voor jou.

Hoe dan?
Ik geloof dat jij al heel goed weet wat je het liefst zou willen. In ons gesprek filter ik dat uit jouw verhaal. Ik vraag (door), ik hoor je en ik koppel terug. Bovendien zie ik jouw grootsheid, jouw potentieel, jouw kansen en mogelijkheden. Terwijl jij praat vat ik alle losse onderdelen voor je samen in één geheel, een plan, jouw roadmap. En ineens is het knetter helder!

Tamara-droom-en-inspiratie-sessie

Zoek je iemand die jou even tot stilstand brengt, laat zien waar je nu staat, groots laat dromen, die de beste versie van jezelf naar boven haalt, die naar je luistert, die je liefdevol confronteert, die het helder voor je maakt, die je aanzet tot actie en die je juichend motiveert om er echt voor te gaan.
That's me!

En wat zou dit voor je betekenen....
Als de why kristal helder is.
Als je precies weet waar je naar te toe wilt, wat je met jouw bedrijf wilt neerzetten.
Als er een overzichtelijke roadmap klaar ligt met jouw plannen en doelen.
Als je weet waarmee je zo veel meer waarde kunt leveren in je bedrijf.
Als je gaat loslaten wat niet meer past.
Als je nu echt gaat doen wat je wel heeel graag wilt.
Als je weet hoe je dat vuur in jou kunt laten fikken en in de fik houdt.
En als je dagelijks weer met focus en fun gaat doen waar je goed in bent.

En... klopt het?!
Krijg je bij de gedachten dat je dit gaat realiseren een vette glimlach, een gevoel van trots en twinkeling in je ogen. Voel je opluchting en mega excitement.

Wacht dan niet langer.
Want dit betekent dat er nog zo veel groei in jou en jouw bedrijf aanwezig is.
Je kunt nog zo veel meer waarde bieden aan de wereld om je heen vanuit wie jij bent en wat je vanuit je bedrijf kunt laten stromen.

En natuurlijk, zelf kan je een heel eind komen.
Maar laten we het samen doen.

Jaaa, hier word ik blij van en dit gaat me echt verder helpen.

Neem dan nu leiderschap over jouw persoonlijke en business groei.

We hebben altijd eerst vrijblijvend en gratis een kennismakingscall.
We bespreken kort jouw wensen. Zo weten we zeker dat we een match zijn. Gaan we er voor? Dan plannen we in dit gesprek gelijk onze eerste afspraak 

Helderheid hebben waar je eerst chaos voelde
Van 'hoe dan' naar een plan van aanpak
Van frustratie naar nieuwe energie en motivatie
Concrete stappen zetten in plaats van uitstellen en blijven hangen
Keuzes kunt maken die kloppen voor jou
En meer en meer waarde bieden vanuit jezelf via je bedrijf
Voor meer (financiële) impact, vrijheid en voldoening!