It's time! 

Je bent klaar voor een nieuwe realiteit. Waarin jouw business life helemaal klopt met wie jij bent en de waarde die jij te bieden hebt.

Nu is het moment om jouw ambities te realiseren.

Tijdens dit transformerende 1:1 programma is er persoonlijke aandacht voor jou en jouw bedrijf.

Speciaal voor jou als business owner /leader met een verlangen om een business life te creëren met meer (financiële) vrijheid en voldoening door jouw unieke waarde met de wereld te delen op jouw eigen wijze.

Aan alles voel je dat het anders kan en mag.
En hoewel het je eigenlijk best goed af gaat en je 'niks te klagen hebt', voel je dat er nog zo veel meer is. Dat je nog meer te bieden hebt, dat je nog meer van waarde kunt zijn, dat het nog meer op jouw manier mag. Het mag nog meer vanuit jezelf. De grootsheid die in je zit mag er uit. Sterker nog, die moet er uit.

Je weet diep van binnen dat het tijd is voor verandering. Je weet eigenlijk al lang wat je te doen staat. Wat je neer wilt zetten in de wereld.

Dan is nu het moment om te kiezen voor jouw verandering. Om te kiezen voor jouw nieuwe realiteit waarin jij je dromen omzet in heldere ambities en ze gaat waarmaken!

No more playing small, kappen met excuses, stoppen met jezelf saboteren en geloven in een nieuwe waarheid!

Let's go!!

~~ SLOW DOWN, to MOVE ON ~~

Let's slow down, take time to create your future so you can move on with a clear vision, fire in your heart and dedicated mind.
Ready for your new success.

Het exclusieve 1:1 programma heeft een duidelijke visie en is puur maatwerk. Het wordt gedreven door een grote intentie...

Namelijk zorgen dat jij:
- een moment van rust pakt, zodat je ervaart wat de kracht is van 'even niks'
- knetter helder hebt wat je te doen staat.
- volle bak jouw unieke waarde deelt en doet waar je hart van in de fik vliegt
- jouw hartsgedreven ambities waarmaakt.
- hiermee optimale (financiële) impact, voldoening, rust en vrijheid ervaart in je business en onderneemt op jouw eigen wijze. 

Vanuit persoonlijke support ben ik 100 % commited aan jouw groei. Ik ben er voor je om je ambitie scherp te houden, om te sparren, voor je operationele vragen, én challenge je om je persoonlijke comfortzone te verruimen. Ik help je met het optimaliseren van het fundament van jouw bedrijf, zodat het helemaal bij je past en dienend is aan jouw ambities. Ik spiegel je liefdevol op jouw excuses en mindf*cks én houd je accountable. 

samenwerken en mastermind

OVERZICHT EN FOCUS

- Je hebt knetter helder: jouw unieke waarde, waar sta je voor (purpose), waar wil je heen (visie) en hoe je dat gaat doen (strategie). Dat geeft focus.

- Je ideeën en dromen zijn omgezet naar concrete plannen.

- In plaats van druk zijn en zo maar wat doen weet je welke acties oprecht bijdragen aan het realiseren van jouw ambities. Je besteedt jouw kostbare tijd en energie voortaan alleen aan die de acties en werkzaamheden.

- De ruis is uit je bedrijf en dat voelt heerlijk opgeschoond, gestructureerd en overzichtelijk.

 

 

SUCCESVOL LEIDERSCHAP

- Je zet concrete stappen en acties in plaats van blijven uitstellen en dat zie je in de resultaten die je haalt.

- Je weet hoe je (moedige) keuzes maakt die kloppen voor jou en die in lijn zijn met jouw ambities. Je laat dus ook los wat je niet meer dient.

- Je hebt de switch gemaakt van geleefd worden door je agenda en je klanten naar leiderschap nemen over de ontwikkeling van jouw business. Van reactief naar proactief.

- Je hebt een duidelijke beeld van je (financiële) doelen en bewaakt de voortgang van jouw success.

- Je hebt een bedrijf, aanbod en agemda dat helemaal bij jouw past. Je bent van optimale waarde voor jouw klanten.

 

SUPPORTING ENERGY

- Vol nieuwe inspiratie, motivatie energie en vertrouwen zet je next level stappen om je hartsgedreven ambitities te vervullen.

- Je voelt weer helemaal waarom je bent gaan ondernemen. Je geniet weer. Je voelt de excitement. Je doet waarvan je hart in de fik vliegt.

- Je kent de kracht van rust in je agenda. Je bouwt momenten in om van je vrije tijd te genieten en aandacht te hebben voor jouw Welzijn.

- je hebt rust in je hoofd omdat je weet dat het klopt wat je doet.

- Je weet hoe je kunt intunen op een plek in jou, je hart, waar altijd vertrouwen is. En waar altijd een antwoord is als je even vastloopt.

hei-dag

STAP 1: HEI-DAG

In één dag raken we de kern van wat jij met je business wilt neerzetten, vanuit wie jij bent en alles dat jij te bieden hebt. En het wordt je duidelijk wat je te doen hebt om persoonlijk en in je business te groeien naar een nieuwe fase. Ik combineer mijn strategische bedrijfskundige en marketing achtergrond én ijzersterke intuïtie om het helder voor jou te maken.

Stel je eens voor....
Dat je een keer goed ruimte maakt in je agenda. Dat je jezelf toestaat om alles uit je hoofd te halen als het gaat om je onderneming. Je plannen en ideeën. Je grootste dromen. Maar ook wat je eigenlijk niet meer wilt doen, waar je stiekem te veel tijd mee bezig bent, wat je moeilijk vindt en wat je tegenhoudt.

We stappen buiten jouw bekende kaders en comfortzone om jouw grootse ambities knetter helder te krijgen, die helemaal in lijn zijn met wie jij bent en welke waarde jij wilt leveren

Geloof me
Als jij de tijd en ruimte pakt, in een andere omgeving en écht intunt op wat jij de wereld te bieden hebt, gaat de creativiteit weer stromen. Dan wordt jouw vuur weer aangewakkerd. En weet jij heel helder wat je wel en niet wil. Dan is er weer ruimte voor vertrouwen en excitement. Zonder de ruis in je bedrijf en met geoptimaliseerde structuren heb jij weer focus om te gaan knallen.

Aan het einde van de dag

Tijdens de hei-dag leggen we het fundament voor onze samenwerking en de groei van jouw bedrijf.

Jouw visie is heel helder. Je weet welke eerste acties je mag gaan nemen. Het is je duidelijk waar jouw tijd en energie naar toe mag én wat je juist niet meer gaat doen.

Ik heb alles samengevat in jouw Growth Roadmap.

IMG_2514

STAP 2: 3 MAANDEN PROGRAMMA

Met een knetter heldere visie en een duidelijk beeld van hoe jij van maximale waarde kunt zijn voor jouw klanten heb jij focus op hetgeen jou te doen staat om jouw hartsgedreven next level ambities te realiseren.

De komende 3 maanden werken we samen.

 • Voortgangscall (3x)
  Een keer per maand spreken we elkaar over jouw voortgang. Je kunt me alles vragen waar je tegen aan loopt. We sparren. We vieren jouw successen en staan stil bij je learnings. Ik houd je accountable voor het uitvoeren van je plannen en het naleven van je ideeën.
 • Maandevaluatie (3x)
  Elke maand hebben we een langer gesprek, een maand evaluatie. Hierin reflecteren we over de afgelopen maand en kijken vooruit naar de aankomende maand. We sturen op de KPi's die we met elkaar bepaald hebben. Zo houd jij koers of kunnen we juist de koers aanpassen als daar aanleiding toe is.
 • 5 dagen per week support
  Tussendoor ben ik 5 dagen per week per email en app bereikbaar. Een snelle vraag die je kan stellen hoe je iets het beste kan aanpakken. Voor een motivatie boost. Of voor alle operationele vragen waar jezelf in kan verzanden... Just sent me a message
 • Slow Down mini-retreat (2x)
  Ik geloof in de kracht van Breathwork & Meditatie voor het ervaren van (innerlijke) rust en helderheid in hoofd, hart en lichaam. Daarom vrij in te plannen mini-retreat met een cacao-moment, movement, breathwork, meditatie, stilte en journalling.
 • Growth Roadmap
  De basis zet ik neer op na de hei-dag. Gedurende onze samenwerking houd ik alle aantekeningen en acties bij. En hierin vind je de rapportage op jouw KPI's. Het is jouw roadmap, dus je hebt (voor) altijd toegang.

Let's Thrive

Let's Thrive, volgens deze 4 pijlers

thrive
 • VISIE, AMBITIE & WHY: Jouw ambitie is jouw drive. Wat is jouw ambitie voor je business life? Waarom doe je wat je doet? Een heldere visie vormt de stip waar je naar koerst. Onderweg monitoren we de voortgang, sturen we bij waar nodig, zetten we nieuwe acties uit.
 • BUSINESS OPTIMALISATIE: We kijken naar wat jij nodig hebt en welke keuzes voor jou het verschil gaan maken; In sales en marketing, in je bedrijfsprocessen, in je aanbod en klanten, in je investeringen, in wie jij bent als ondernemer. Structuren en opruimen zorgt voor overzicht. We schappen alles dat ruis geeft. We brengen structuur aan en optimaliseren bedrijfsprocessen voor efficiency en eenduidigheid. Focus houden wordt steeds makkelijker. Hoe ziet jouw CEO agenda er uit? We bepalen jouw ideale agenda waar ruimte is om mamimaal waarde te leveren aan je klanten en er ook tijd is voor jezelf!
 • PERSOONLIJK LEIDERSCHAP: Lead form inside out. Maak de (moedige) keuzes die kloppen voor jou, ook al betekent dit uit je comfortzone gaan. Jouw hart is jouw kompas en weet jouw weg. Trust en surrender.
 • STILSTAAN & RUST: Hard werken mag (moet) in balans zijn met rust en aandacht voor jouw Welzijn. Een ontspannen staat van zijn is essentieel voor creatie, flow en vertrouwen. Het opent de poort naar jouw intuïtie. Ik faciliteer een mini-retreat (met Cacao, Movement, Breathwork en Meditatie) voor pure ontspanning en een moment van self-care.

Stilstaan om jouw grootse dromen te onthullen
Dromen omzetten in een heldere visie en het besluit nemen "this is it"
Denken (hoofd), voelen (hart) en doen (acties) in lijn brengen en houden met je visie
Open up and het ready for magical & fulfilled success

welkom bij jouw power boost

Voor wie is dit? Jij..

 • wilt persoonlijke aandacht voor jou en je business
 • wilt helderheid en focus om een nieuwe realiteit neer te zetten die klopt voor jou
 • bent goed in je werk, maar kan support gebruik om je business strak te trekken en naar een next level te brengen
 • voelt dat je nu een deel van je business laat liggen en dat jijzelf nog niet helemaal alles geeft wat je te bieden hebt
 • blijft maar doorgaan, maar weet diep van binnen dat je even mag stilstaan om te reflecteren en je koers te herijken
 • gelooft in een nieuwe wereld waarin het niet gaat om hard je best doen, pushen en concurrentie, maar om verbinding en waar iedereen met unieke waarde de wereld een beetje mooier wil maken
 • bent ambitieus, enthousiast, commited, open-minded & open-hearted, en bent helemaal klaar voor jouw (business) groei!

Wie ben ik?

Ik ben Tamara Tunderman.

Ervaringsdeskundige. Dus I feel you!

Ik heb ook tijden rondgelopen met grootste plannen, maar nog grotere excuses hielden mij tegen om in actie te komen. Tot frustratie aan toe. Zo zonde. Totdat ik een methode bedacht die mij wel in beweging heeft gebracht. En ik ook de nodige support aan de zijlijn bewust uitnodig.

Wat is mijn achtergrond?

Als bedrijfskundige en accountmanager (bij een agency in de marketing en automatisering) heb ik jaren lang samen met gerenommeerde bedrijven in de corporate wereld gewerkt . Hierdoor heb ik heel veel ervaring met het opstellen van jaarplannen; het bewaken van een miljoenen budget, het bepalen van strategie en het sturen op KPI's. En bovendien stond ik hierdoor aan de basis van zowel de creatieve kant als ook de technische kant van prachtige marketing campagnes. Deze ervaring neem ik allemaal mee in onze samenwerking.

Wat ik toen niet wist, maar nu gelukkig wel. Is de combinatie van doelen stellen en luisteren naar je hart. Vanuit je hart komen namelijk hele mooie hartsgedreven ambities. Waar je een twinkeling van in je ogen krijgt en je hart van in de fik vliegt.  Bovendien ken ik inmiddels de kracht van een positieve en krachtige mindset. En heb ik geleerd om een lekkere balans te vinden tussen werken vanuit inspiratie en flow (omdat je wilt) en wilskracht (omdat je moet).

Wat betekent dat voor jou?
Ik geloof dat jij al heel goed weet wat je het liefst zou willen. In ons gesprek filter ik dat uit jouw verhaal. Ik vraag (door), ik hoor je en ik koppel terug. Bovendien zie ik jouw grootsheid, jouw potentieel, jouw kansen en mogelijkheden. Terwijl jij praat vat ik alle losse onderdelen voor je samen in één geheel, een plan, jouw roadmap. En ineens is het knetter helder!

Ik ben volledig commited aan jou groei. Ik spiegel je en daag je uit om uit je bestaande way-of-working te stappen. Die zo vertrouwd voelt, maar je niet naar je gewenste next level brengt. Ik zorg dat je jouw ambitie niet uit het oog verliest. Maar ik ben er ook voor heel praktische vragen, zodat je niet te lang blijft hangen en snel weer door kan. Ik begeleid je met de persoonlijke groei die hand in hand gaat met jouw business groei.

Mijn intentie
Dat jij, vanuit helderheid, excitement en rust, meer focus krijgt op het realiseren van jouw next level hartsgedreven ambities en hiermee meer impact maakt, meer voldoening ervaart, meer vrijheid voelt en onderneent op jouw eigen wijze!

IMG_2500

Zoek je iemand die jou even tot stilstand brengt, laat zien waar je nu staat, groots laat dromen, die de beste versie van jezelf naar boven haalt, die naar je luistert, die je liefdevol confronteert, die het helder voor je maakt, die je aanzet tot actie en die je juichend motiveert om er echt voor te gaan.
That's me!

Wat anderen zeggen..

Let's create your new future!

je business sluit helemaal aan bij wie jij bent, jouw waarden en ambitie zodat je echt vervuld succes ervaart

3 MAANDEN 1:1 Thrive Support 

exclusieve 1:1 hei-dag op locatie incl. lunch

jouw persoonlijke Growth Roadmap

3x maandelijkse call (terugblik en rapportage van vorige maand én vooruitblik op komende maand) 

3x tussentijdse update call (sparren, successen vieren, operationele vragen, focus houden,..)

5 dagen in de week e-mail / whatsapp support

2x mini-retreat voor rust en helderheid voor mind, body & soul

  

Investering

 €1.947,00  excl. btw
of 2 termijnen van €975,00 excl. btw

We hebben altijd eerst vrijblijvend en gratis een kennismakingscall.
We bespreken kort jouw wensen. Zo weten we zeker dat we een match zijn.

Gaan we er voor? Super leuk! Dan plannen we in dit gesprek gelijk jouw hei-dag.