It's time to thrive

bouw je bedrijf rondom wie je wilt zijn en
vanuit de unieke waarde die jij te bieden hebt

Tijdens het 1:1 mentorship is er persoonlijke aandacht voor jou en jouw bedrijf.

Ik begeleid je om focus te houden op het realiseren van jouw next level ambities. We halen de ruis weg en zorgen voor een stevig fundament in je business.

Speciaal voor business owners & leaders met een verlangen om nog meer (financiële) vrijheid en voldoening te ervaren door van unieke waarde te zijn voor hun klanten.

Is het herkenbaar voor je?

Je bent goed in wat je doet en vindt het ook leuk. Je bent druk en en het gaat je goed. Je bent eigenlijk best tevreden. Maar, je voelt aan alles dat je nog meer te bieden hebt, dat je nog meer van waarde kunt zijn. Er zit meer in jou en je business. Maar wat dan precies..? En bovendien mis je het gevoel van vrijheid. Je wordt nu geleefd door je agenda en alles wat op je af komt. Hoe krijg je weer grip op jouw tijd...?

Je wilt echt wel doorgroeien, maar....

geen tijd, geen ideeën, te veel ideeën, andere prio's, werk gaat voor, spannend, je zou wel willen maar 'hoe dan', je mist iemand om je ideeën bij te toetsen, je bent niet goed in plannen maken, je weet eigenlijk niet goed wat je dan zou willen. Je loopt vast in je eigen mindf*cks of raakt verstrikt in chaos in je hoofd. En uiteindelijk stel je uit of val je stil...

Zonde! Want...

Je weet dat je met nieuwe plannen weer een nieuwe stap kan maken.
Je weet hoe waardevol het is om een moment stil te staan en uit te zoomen. Tijd vrij te maken voor jouw toekomst, voor jouw dromen. Ruimte om vooruit te kijken. Plannen maken. Hernieuwde energie en inspiratie te voelen.

Mijn intentie:
Dat jij, vanuit helderheid, excitement en rust,
volledige focus krijgt op het realiseren van jouw next level hartsgedreven ambities
Je deelt maximaal jouw unieke waarde
en maakt meer (financiële) impact, ervaart meer voldoening en meer vrijheid en onderneemt op jouw eigen wijze!

HELDERHEID

Je hebt knetter helder: jouw unieke waarde, waar sta je voor (purpose), waar wil je heen (visie) en hoe je dat gaat doen (strategie). Dat geeft focus.

EXCITEMENT

Vol nieuwe inspiratie, motivatie en energie zet je next level stappen om je hartsgedreven ambitities te vervullen.

RUST

Niet alleen door 'rennen, vliegen en maar doorgaan', maar juist ook vanuit rust en aandacht voor jouw WelZijn.

VRIJHEID EN VOLDOENING

Zodat je meer (financiële) vrijheid en voldoening voelt door het maximaal en moeiteloos delen van jouw unieke waarde.

Het mentorship heeft een duidelijke visie, zonder dat het een vooropgesteld programma is. Namelijk zorgen dat jij knetter helder hebt wat je te doen staat. Dat je daadwerkelijk gaat doen waar je hart van in de fik vliegt. Dat je volle bak jouw waarde gaat leveren. En dat jij je (persoonlijke) blokkades en mindf*cks doorbreekt en optimale (financiële) voldoening ervaart in je business. Vanuit persoonlijke support ben ik 100 % commited aan jouw groei.

Het drie maanden mentorship heeft TWEE STAPPEN:

 1. Het begint met een dag van stilstaan. Jouw persoonlijke 1:1 hei-dag. Alle ruimte voor jou en jouw bedrijf. We leggen het fundament voor onze samenwerking en maken jouw Growth Map. Je hebt helderheid waar je nu staat, waar je heen wilt (jouw next steps) en hoe je dat wilt gaan doen. Bovendien zit je vol nieuwe energie en inspiratie.
 2. In de drie maanden die volgen werken we intensief samen. Jij zet concrete stappen met vertrouwen, helderheid en excitement. Ik ben er voor je om je ambitie scherp te houden, om te sparren, voor je operationele vragen, én challenge je om je persoonlijke comfortzone te verruimen. We optimaliseren het fundament van jouw bedrijf, zodat het helemaal bij je past en jij je ambities waar gaat maken!

 

samenwerken en mastermind

Let's Thrive

STAP 1: Jouw persoonlijke live 1-op-1 Hei-Dag

In één dag raken we de kern van wat jij met je business wilt neerzetten, vanuit wie jij bent en alles dat jij te bieden hebt. En het wordt je duidelijk wat je te doen hebt om persoonlijk en in je business te groeien naar een nieuwe fase. Ik combineer mijn strategische bedrijfskundige en marketing achtergrond én ijzersterke intuïtie om het helder voor jou te maken.

Stel je eens voor....
Dat je een keer goed ruimte maakt in je agenda. Dat je jezelf toestaat om alles uit je hoofd te halen als het gaat om je onderneming. Je plannen en ideeën. Je grootste dromen. Maar ook wat je eigenlijk niet meer wilt doen, waar je stiekem te veel tijd mee bezig bent, wat je moeilijk vindt en wat je tegenhoudt.

We stappen buiten jouw bekende kaders en comfortzone om jouw grootse ambities knetter helder te krijgen, die helemaal in lijn zijn met wie jij bent en welke waarde jij wilt leveren

Geloof me
Als jij de tijd en ruimte pakt, in een andere omgeving en écht intunt op wat jij de wereld te bieden hebt, gaat de creativiteit weer stromen. Dan wordt jouw vuur weer aangewakkerd. En weet jij heel helder wat je wel en niet wil. Dan is er weer ruimte voor vertrouwen en excitement. Zonder de ruis in je bedrijf en met geoptimaliseerde structuren heb jij weer focus om te gaan knallen.

Schermafbeelding 2023-05-12 om 15.48.14

Wat gaan we doen?

 • we creëren een moment van rust in je (drukke) agenda, zodat de mogelijkheid er is om uit te zoomen en een nieuwe frisse blik te werpen op waar je nu staat
 • we ontmoeten elkaar op een toffe locatie (en natuurlijk zorg ik voor een lekkere lunch!)!)
 • 1:1 volledige persoonlijke aandacht voor jou en je bedrijf
 • tijd om bezig te zijn met jouw bedrijf; werken AAN je bedrijf ipv IN je bedrijf
 • tijd voor jouw verhaal; wie ben je en waar sta je nu
 • we gaan brainstormen en sparren over hoe jij en jouw business next level kunnen gaan. de creativiteit gaat stromen. ik zie direct waar jij die twinkeling van in je ogen krijgt! we maken jouw visie heel helder en je weet precies hoe jij van maximale waarde kan zijn
 • we maken concrete plannen en sparren over acties die je direct kunt gaan oppakken; jouw next steps zijn duidelijk
 • terwijl jij praat vat ik alles samen in jouw Persoonlijke Growth Roadmap, voor helderheid en overzicht
 • je hebt focus en het is je duidelijk waar jouw tijd en energie naar toe mag én wat je laat liggen

Waar leggen we de focus op?

De VIP dag is 100% persoonlijk en maatwerk. We kijken dus altijd naar wat jij nodig hebt. Onderdelen die aan bod komen:

 

 • VISIE & AMBITIE (WHY)
  De start is waar jij nu staat met je bedrijf. Dan tunen we in op jouw ambities en visie. Wat wil je echt? Dit is jouw drive, jouw vuur. Dit is waar het allemaal voor doet. We zorgen dat je dit heel helder hebt.
 • STRATEGIE, PLANNING, STURING (WHAT & HOW)
  Hoe ga jij zorgen dat je ambtities realiteit worden? We besteden aandacht aan welke plannen en ideeën je hebt. Wat is in lijn met je visie? Waar ga je de focus op leggen en wat ga je juist niet meer doen? Zodat je jouw kostbare tijd inzet voor de juiste acties. We maken een plan voor de komende periode en bepalen hoe je kunt sturen om de voortgang en progressie te bewaken.
 • JOUW BEDRIJF
  Als je nu je bedrijf zou oprichten hoe zou het er dan uit zien? En vanuit de blik waar je nu staat, wat kun je dan optimaliseren? Waar is er ruis ontstaan in processen, in je way-of-working, in het contact met je klanten? En hoe ga je die ruis wegnemen? We leggen de basis om jouw bedrijf weer strak te trekken zodat het (weer) bij je past en klaar is voor verdere groei.
 • JIJ ALS ONDERNEMER: 
  Jouw bedrijf is een verlengde van jou. Heel waardevol om ook aandacht te besteden aan jou! Hoe wil jij ondernemen en wat zijn jouw voorwaarden? We kijken naar jouw agenda. We nemen alle werkzaamheden onder de loep; welke passen je eigenlijk niet meer en wat we daar mee gaan doen.
 • MINDSET:
  Groeien in je bedrijf is groeien als persoon. En hier hoort een empowering mindset bij. Ik spiegel je en challenge je om groots te denken en doen. Ik daag je uit om moedige keuzes en beslissingen te nemen als deze in lijn zijn met jouw visie.

 

hei-dag
business coaching

STAP 2: Intensieve samenwerking van 3 maanden

Tijdens de hei-dag leggen we het fundament voor onze samenwerking en de groei van jouw bedrijf. Vervolgens blijf ik 3 maanden naast je staan om jou en je bedrijf naar een next level te tillen. Ik ben jouw sparringspartner en houd je accountable.

Met een knetter heldere visie en een duidelijk beeld van hoe jij van maximale waarde kunt zijn voor jouw klanten heb jij focus op hetgeen jou te doen staat om jouw hartsgedreven next level ambities te realiseren.

Wat zou dit voor je betekenen....
Als je precies weet waar je naar te toe wilt werken, wat je met jouw bedrijf wilt neerzetten.
Als er een overzichtelijke roadmap klaar ligt met jouw plannen en elke dag een stap zet.
Als je weet waarmee je zo veel meer waarde kunt leveren in je bedrijf en aan je klanten.
Als je gaat loslaten wat niet meer past en nu echt gaat doen wat je wel heeel graag wilt.
Als je rust in je hoofd hebt omdat je weet dat het klopt wat je doet.
Als je weer vrijheid voelt en ook weer tijd hebt voor de activiteiten naast je werk waar je blij van wordt.
En als je dagelijks weer met focus en fun gaat doen waar je goed in bent.

 

En... 
Krijg je bij de gedachten dat je dit gaat realiseren een vette glimlach, een gevoel van trots en twinkeling in je ogen. Voel je opluchting en mega excitement. Wacht dan niet langer. Want dit betekent dat er nog zo veel groei in jou en jouw bedrijf aanwezig is.

 

Wat gaan we doen?

 • We starten met jouw 1:1 hei-dag. Hier leggen we het fundament voor onze samenwerking en stel ik jouw persoonlijke Growth Roadmap op.
 • We kijken naar wat jij nodig hebt en welke keuzes voor jou het verschil gaan maken; In sales en marketing, in je bedrijfsprocessen, in je agenda, in je aanbod en klanten, in je investeringen, in wie jij bent als ondernemer.
 • Persoonlijke groei gaat hand in hand met business groei. En dat betekent soms uit je comfortzone gaan en moeilijke (moedige) beslissingen nemen. Ik spiegel je en motiveer je om de magic te zoeken buiten hetgeen voor jou zo vertrouwd is. 
 • Structuren en opruimen zorgt voor overzicht. We schappen alles dat ruis geeft. We brengen structuur aan en optimaliseren bedrijfsprocessen voor efficiency en eenduidigheid. Focus houden wordt steeds makkelijker.
 • Hoe ziet jouw CEO agenda er uit? We bepalen jouw ideale agenda waar ruimte is om mamimaal waarde te leveren aan je klanten en er ook tijd is voor jezelf!
 • Hard werken mag in balans zijn met rust. Ik faciliteer Breathwork en Meditatie sessies voor ontspanning, self-care en helderheid.
 • Om koers te houden op jouw ambities maak ik een rapportage voor je. En door de reflectie en vooruitblik momenten houden we inzicht over jouw stappen.
power boost sessie
Tamara-droom-en-inspiratie-sessie

Hoe werken we samen?

Tijdens het 1:1 mentorship is er volledige aandacht voor jou en jouw bedrijf. Ik ben 100% commited aan jouw groei. Om focus en voortgang te borgen hebben we een aantal contactmomenten en houd ik alles voor je bij in jouw Growth Roadmap

 • Hei-dag
  In één dag raken we de kern van wat jij met je business wilt neerzetten, vanuit wie jij bent en alles dat jij te bieden hebt.
 • Voortgangscall (3x)
  Elke twee weken spreken we elkaar over jouw voortgang. Je kunt me alles vragen waar je tegen aan loopt. We sparren. We vieren jouw successen en staan stil bij je learnings. Ik houd je accountable voor het uitvoeren van je plannen en het naleven van je ideeën.
 • Maandevaluatie (3x)
  Elke maand hebben we een langer gesprek, een maand evaluatie. Hierin reflecteren we over de afgelopen maand en kijken vooruit naar de aankomende maand. We sturen op de KPi's die we met elkaar bepaald hebben.Zo houd jij koers of kunnen we juist de koers aanpassen als daar aanleiding toe is.
 • 5 dagen per week support
  Tussendoor ben ik 5 dagen per week per email en app bereikbaar. Een snelle vraag die je kan stellen hoe je iets het beste kan aanpakken. Voor een motivatie boost. Of voor alle operationele vragen waar jezelf in kan verzanden... Just sent me a message!
 • Breathwork & Meditatie (3x)
  Ik geloof in de kracht van Breathwork & Meditatie voor het ervaren van (innerlijke) rust in hoofd, hart en lichaam. Daarom zijn er 3 Breathwork & Meditatie sessies vrij in te plannen gedurende de 3 maanden.
 • Growth Roadmap
  De basis zet ik neer op na de hei-dag. Gedurende onze samenwerking houd ik alle aantekeningen en acties bij. En hierin vind je de rapportage op jouw KPI's. Het is jouw roadmap, dus je hebt (voor) altijd toegang.
business coaching

Je biedt meer en meer van jouw unieke waarde en gaat ondernemen op jouw eigen wijze
Je ervaart meer (financiële) impact, vrijheid en voldoening

Aan het eind van onze samenwerking

1. HELDERHEID EN FOCUS 

- Je hebt helderheid en focus waar je eerst chaos en onrust voelde.
- In plaats van druk zijn en zo maar wat doen weet je welke acties oprecht bijdragen aan het realiseren van jouw ambities. Je besteedt jouw kostbare tijd en energie voortaan alleen aan de acties en werkzaamheden die passen bij jou (waar je goed in bent en waar je energie van krijgt) en die je vooruit brengen.
- De ruis is uit je bedrijf en dat voelt heerlijk opgeschoond, gestructureerd en overzichtelijk.
- Je hebt knetter helder waar je naar toe wilt, waarom je dat wilt en in een concreet plan staat wat je daar voor moet doen

2. MOVING FORWARD DOOR LEIDERSCHAP, ACTIE EN STURING

- Je hebt de switch gemaakt van geleefd worden door je agenda en je klanten naar leiderschap nemen over jouw business en de ontwikkeling hiervan.
- Je weet hoe je (moedige) keuzes maakt die kloppen voor jou en die in lijn zijn met jouw ambities.
- Je ideeën en dromen zijn omgezet naar concrete plannen.
- Je hebt een duidelijke beeld van jouw (financiële) doelen en ambities en weet hoe je jouw voortgang bewaakt.
- Je hebt inzicht gecreëerd in je cijfers en bent gewend om maandelijks (periodiek) een scan te doen hoe je bedrijf en jij er voor staan.
- Je zet concrete stappen en acties in plaats van blijven uitstellen en dat zie je in de resultaten die je haalt.

3. EMPOWERING MINDSET & BOOST IN ZELFVERTROUWEN


- Je frustratie en twijfel is omgezet in nieuwe energie en motivatie
- Van onzekerheid in het onbekende stap je met vertrouwen in wat je te doen staat
- Je ziet nieuwe kansen en mogelijkheden waarvan je eerder nog niet wist van het bestaan

4. FIRE IN JE HART


- Je hebt een bedrijf en aanbod dat helemaal bij jouw past
- Je hebt een agenda die aansluit bij jouw way of life, zodat je ook tijd hebt voor andere leuke dingen.
- Je voelt weer helemaal waarom je bent gaan ondernemen, je geniet weer.

connect co-work cocreate

Wat anderen zeggen..

welkom bij jouw power boost

Wie ben jij? Jij..

 • wilt persoonlijke aandacht voor jou en je business
 • wilt helderheid, focus en een plan, zodat je de stap voor stap je ambtities gaat waarmaken
 • bent goed in je werk, maar kan support gebruik om je business strak te trekken en naar een next level te brengen
 • je hebt grootse plannen en wil echt groeien met je bedrijf
 • voelt dat je nu een deel van je business laat liggen en ergens voelt dat super zonde!
 • blijft maar doorgaan, maar weet diep van binnen dat je even mag stilstaan om te reflecteren en je koers te herijken
 • gelooft dat persoonlijke groei en business groei hand in hand gaan
 • bent ambitieus, enthousiast, commited, open-minded & open-hearted, en hebt zin in jouw (business) groei!

Wie ben ik?

Ik ben Tamara Tunderman.

Ervaringsdeskundige. Dus I feel you!

Ik heb ook tijden rondgelopen met grootste plannen, maar nog grotere excuses hielden mij tegen om in actie te komen. Tot frustratie aan toe. Zo zonde. Totdat ik een methode bedacht die mij wel in beweging heeft gebracht. En ik ook de nodige support aan de zijlijn bewust uitnodig.

Wat is mijn achtergrond?

Als bedrijfskundige en accountmanager (bij een agency in de marketing en automatisering) heb ik jaren lang samen met gerenommeerde bedrijven in de corporate wereld gewerkt . Hierdoor heb ik heel veel ervaring met het opstellen van jaarplannen; het bewaken van een miljoenen budget, het bepalen van strategie en het sturen op KPI's. En bovendien stond ik hierdoor aan de basis van zowel de creatieve kant als ook de technische kant van prachtige marketing campagnes. Deze ervaring neem ik allemaal mee in onze samenwerking.

Wat ik toen niet wist, maar nu gelukkig wel. Is de combinatie van doelen stellen en luisteren naar je hart. Vanuit je hart komen namelijk hele mooie hartsgedreven ambities. Waar je een twinkeling van in je ogen krijgt en je hart van in de fik vliegt.  Bovendien ken ik inmiddels de kracht van een positieve en krachtige mindset. En heb ik geleerd om een lekkere balans te vinden tussen werken vanuit inspiratie en flow (omdat je wilt) en wilskracht (omdat je moet).

Wat betekent dat voor jou?
Ik geloof dat jij al heel goed weet wat je het liefst zou willen. In ons gesprek filter ik dat uit jouw verhaal. Ik vraag (door), ik hoor je en ik koppel terug. Bovendien zie ik jouw grootsheid, jouw potentieel, jouw kansen en mogelijkheden. Terwijl jij praat vat ik alle losse onderdelen voor je samen in één geheel, een plan, jouw roadmap. En ineens is het knetter helder!

Ik ben volledig commited aan jou groei. Ik spiegel je en daag je uit om uit je bestaande way-of-working te stappen. Die zo vertrouwd voelt, maar je niet naar je gewenste next level brengt. Ik zorg dat je jouw ambitie niet uit het oog verliest. Maar ik ben er ook voor heel praktische vragen, zodat je niet te lang blijft hangen en snel weer door kan. Ik begeleid je met de persoonlijke groei die hand in hand gaat met jouw business groei.

Mijn intentie
Dat jij, vanuit helderheid, excitement en rust, meer focus krijgt op het realiseren van jouw next level hartsgedreven ambities en hiermee meer impact maakt, meer voldoening ervaart, meer vrijheid voelt en onderneent op jouw eigen wijze!

Tamara-droom-en-inspiratie-sessie

Zoek je iemand die jou even tot stilstand brengt, laat zien waar je nu staat, groots laat dromen, die de beste versie van jezelf naar boven haalt, die naar je luistert, die je liefdevol confronteert, die het helder voor je maakt, die je aanzet tot actie en die je juichend motiveert om er echt voor te gaan.
That's me!

lets thrive

Jaaa, hier word ik blij van en dit gaat me echt verder helpen.

3 MAANDEN 1:1 MENTORSHIP

exclusieve 1:1 hei-dag op locatie incl. lunch

jouw persoonlijke Growth Roadmap

3x maandelijkse call (terugblik en rapportage van vorige maand én vooruitblik op komende maand) 

3x tussentijdse update call (sparren, successen vieren, operationele vragen, focus houden,..)

5 dagen in de week e-mail / whatsapp support

3x breathwork sessie voor rust en helderheid

  

Investering

3 maanden 1:1 mentorship €1.947,00  excl. btw (of 2 termijnen van €975,00 excl. btw)

We hebben altijd eerst vrijblijvend en gratis een kennismakingscall.
We bespreken kort jouw wensen. Zo weten we zeker dat we een match zijn.

Gaan we er voor? Super leuk! Dan plannen we in dit gesprek gelijk jouw hei-dag.