Meditatie bundel

Een meditatiebundel speciaal voor jou.

Rust in je hoofd
Ontspanning in je lichaam
Helderheid in je hart

Jouw Meditatie Momenten

Creeër jouw meditatie momenten waarin je even niks hoeft. Je verlegt je focus van de drukte in de buitenwereld naar jouw binnenwereld in het hier en nu. En wat je daar ervaart kan elke keer anders zijn. Elke keer heb je de mogelijkheid om nieuwe inzichten te ontvangen.

Wat ontvang je in de meditatie bundel?

Je ontvangt een een e-mail met download links naar de meditaties.

 1. Krachtige dagstart (6,5 min)
  Luister deze krachtige meditatie elke ochtend en zet een inentie voor een mooie dag.
 2. Awareness in het nu (7,5 min)
  Word je bewust van je state of mind, body & emtions. Hoe gaat het met je? Hoe voel jij je? Accepteer hoe het nu is en maak de keuze hoe je wilt dat het is.
 3. Wat heb je nu nodig? (3,5 min)
  Doe deze magische korte meditatie en laat het antwoord tot je komen.
 4. Future Self (15 min)
  Stel jezelf open voor een ongekend mooie toekomst. Zie, zonder ruis, voor je hoe jij jouw toekomst in de mooiste vorm wilt beleven.
meditatie

SLOW DOWN & RELAX

 

meditatie

Waarom Mediteren?

In een wereld waarin we veel prikkels te verwerken hebben, waarin we veel nadeken en aan staan heeft ons hoofd en lichaam ontspanning nodig.

En meditatie is een prachtige manier om voor ontspanning te zorgen voor mind & body.

Wat gebeurt er tijdens mediteren?

Als je je ogen sluit verplaats je al de aandacht van de buitenwereld naar je binnen wereld. En verminder je al de hoeveelheid prikkels om je heen.

Door het vertragen van je ademhaling geef je je 'oer-brein' een signaal dat je veilig bent. Je lichaam reageert hierop door te ontspannen. Je hersens gaan naar een andere frequentie; van (hoog) bèta naar alpha of zelfs thèta.

De waarde van deze meditatieve staat van zijn

 • In deze meditatieve staat van zijn is er rust voor je hoofd en lichaam.
 • Er is ruimte voor je intuïtie en ingevingen of nieuwe ideeën komen makkelijker tot je.
 • Voorbij je analystische mind zijn de fluisteringen van je hart makkelijker te horen.
 • Je traint je opmerkzaamheid. Dit geeft je waardevolle inzichten in hoe het echt met je gaat, hoe je je voelt.
 • Je krijgt toegang tot je onderbewustzijn waar je programmeringen liggen opgeslagen. En je kunt jezelf voeden met nieuwe beelden en verhalen (visualiseren, zoals ook veel sporters doen voor wedstrijden).
 • Je hoeft even helemaal niks en mag 'gewoon zijn'.
 • Je hebt makkelijker toegang tot je hart en het gevoel van dankbaarheid, innerlijke rust, geluk en bliss. Je ervaart het gevoel dat alles oké is in het moment.

 

nb: Mediteren is net als sporten. Hoe vaker je het doet, hoe meer waarde je ervaart. Zeker als je het nog niet gewend bent kun je de eerste keren juist misschien onrust ervaren of weerstand voelen. Maar echt, houd vol en je gaat zelf ook de rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam en helderheid in je hart ervaren!

"Meditatie is geen manier om je denkgeest stil te maken.
Het is een manier om binnen te gaan in de stilte die er al is, begraven onder de 50.000 gedachten die de gemiddelde persoon elke dag denkt." 

Deepak Chopra

_persoonlijke groei en bewuster leven-origineel

Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Tunderman.

De eerste keer dat ik mediteerde was tijdens een yoga sessie georganiseerd op mijn werk. Ik herinner me dat ik mijn boodschappenlijstje aan het maken was. "niks voor mij", dat was mijn conclusie.

Nu, jaren verder, denk ik daar totaal anders over. Meditatie, zoals ik het zie en toepas (vaak in combinatie met breathwork) brengt mij zo veel.

Het is echt een manier om te ontsnappen aan de drukte van de dag en om uit mijn hoofd te komen. Een moment waarin ik me overgeef aan de ontspanning en alles wat er in mij speelt ontvang. In de momenten van stilte krijg ik antwoorden. En zo geloof ik ook dat we zo veel wijsheid in ons hebben zitten. Als ik vastloop dan gaat mijn creativiteit weer stromen, juist door even niet te denken. Ik gebruik het om mijn onderbewustzijn te voeden met nieuwe beelden en mogelijkheden (net zoals sporters doen voor belangrijke wedstrijden). Het haalt me even van de automatische piloot, zodat ik daarna weer bewust (nieuwe) keuzes kan maken.

Met heel veel plezier heb ik deze meditaties voor jou gemaakt. Dat ze jou mogen begeleiden en dat je mag ontvangen wat de bedoeling is.

Tamara

meditatie

Bestel nu deze meditatiebundel en ervaar gelijk wat het voor jou betekent!

Na betaling ontvang je een bedank email.
Je vindt hierin de factuur en een document met de links om te meditaties te beluisteren. 

Ben je op zoek naar nog meer tips en tools hoe je zelf meer innerlijke rust kunt ervaren?

Misschien is het online programma iets voor jou? In 7 stappen ga je aan de slag met kennis en daily habits.

Deze meditaties (en een volledige breathwork sessie) vind je hier ook terug.