mijn droom voor jou

Hi,

Ik ben Tamara, founder of My Beautiful Present. En ik ben er voor jou als je meer leiderschap wilt nemen over jouw eigen leven.

Herken je dit?
Dat je voelt dat er meer in je (leven) zit, maar dat je het er niet uit haalt. Dat je geleefd wordt en niet helemaal je eigen leven leidt. Dat je alle ballen in de lucht houdt, maar jezelf daarin totaal vergeet. Dat de tijd voorbij vliegt, maar dat je eigenlijk geen waarde toevoegt aan je leven. Of dat de tijd voorbij vliegt met alleen maar druk druk druk.

Ik geloof echt dat het anders kan, dat het anders mag. Ik geloof dat we het leven mogen leiden vanuit ons zelf. Ik geloof dat als we dicht bij ons zelf blijven, we een nog mooier leven kunnen leiden.

My Beautiful Present wil jou inspireren om stil te staan en aandacht te geven aan jezelf. Om Bewust te Zijn;  Wie ben je? Hoe denk je? Wat voel je? Hoe praat je tegen jezelf? Kijk je naar de wereld vanuit mogelijkheden of beperkingen? Waarom doe je de dingen die je doet? Waarom doe je de dingen niet die je wel zou willen doen? Wat zijn je dromen? Waar loop je vast?

Vanuit het geloof dat alle antwoorden al in je zitten. Het enige dat je mag gaan doen is aandacht geven en eerlijk luisteren naar jezelf. Het creëren van helderheid staat daarbij centraal. Vanuit helderheid kun je de stappen gaan nemen die je dichter bij jezelf brengen, kun je (eindelijk) echt gaan doen waar je blij van wordt. Om zo een nog mooier leven te kunnen leiden. Jouw leven!

Vanuit mijn eigen persoonlijke innerlijke reis wil ik graag mijn opgedane kennis en ervaringen met je gaan delen, je inspireren en motiveren.

Misschien loop je vast in het creëren van die helderheid of wil je graag ondersteuning bij het nemen van leiderschap om in actie te komen. Met alle liefde en plezier ben ik voor jou om je te begeleiden op jouw eigen pad.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Liefs, Tamara