mijn droom voor jou

Hi,

Ik ben Tamara, founder of My Beautiful Present. En ik ben er voor jou als je behoefte hebt aan een moment van rust in je drukke leven. Om in die rust helderheid te krijgen, (nieuwe) inzichten en volle bak inspiratie voor jouw volgende stappen.

Herken je dit?
Dat je voelt dat er meer in je (leven / business / werk) zit, maar dat je het er niet uit haalt. Dat je geleefd wordt en niet helemaal je eigen leven leidt. Dat je alle ballen in de lucht houdt, maar jezelf daarin totaal vergeet. Of dat de tijd voorbij vliegt met alleen maar druk druk druk. Een vol hoofd waardoor je eigenlijk niet kunt genieten van wat er allemaal is. Een nieuwe afslag die je wilt nemen, maar geen tijd (of prioriteit) om daar aandacht aan te besteden.

Ik geloof in de kracht van stilte, stil staan en even niks. Want de stilte is vol wijsheden.

My Beautiful Present wil jou inspireren om stil te staan en aandacht te geven aan jezelf. Om Bewust te Zijn;  Wie ben je? Hoe denk je? Wat voel je? Hoe praat je tegen jezelf? Kijk je naar de wereld vanuit mogelijkheden of beperkingen? Waarom doe je de dingen die je doet? Waarom doe je de dingen niet die je wel zou willen doen? Wat zijn je dromen? Waar loop je vast?

Vanuit het geloof dat alle antwoorden al in je zitten. Het enige dat je mag gaan doen is aandacht geven en eerlijk luisteren naar jezelf. Het creëren van helderheid staat daarbij centraal. Vanuit helderheid kun je de stappen gaan nemen die je dichter bij jezelf brengen, kun je (eindelijk) echt gaan doen waar je blij van wordt. Om zo een nog mooier leven te kunnen leiden. Jouw leven!

Stel je eens voor dat je gaat ontdekken hoe je de stappen kunt gaan zetten richting wie je echt wilt zijn, hoe je wilt leven, hoe je je wilt voelen, wat je wilt bereiken in je werk / business. Dat je jouw plannen en ideeën aan de wereld laat zien. Dat je innerlijke rust ervaart en geniet van hetgeen er nu is. En met vertrouwen en excitement uitkijkt naar de toekomst. Hoe lekker is dat!

En veelal betekent dat verandering. En dat is best spannend. Daar neemt je hoofd het aan de haal. Die vindt daar van alles van. En zo blijf je lekker veilig op de plek waar je nu zit. Maar als je diep van binnen voelt dat een moment van stilstaan je zo veel verder gaat brengen. Take your time and slow down!!

Vanuit mijn eigen persoonlijke innerlijke reis wil ik graag mijn opgedane kennis en ervaringen met je gaan delen, je inspireren en motiveren.

Misschien lukt het je niet om een moment van stilte 'in te plannen', of loop je vast in het creëren van die helderheid of wil je graag ondersteuning bij het nemen van leiderschap om in actie te komen. Met alle liefde en plezier ben ik er voor jou om je te begeleiden op jouw eigen pad.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Liefs, Tamara