VIP HEI-DAG "BUSINESS RETREAT"

In deze 1:1 VIP dag staan jij en je bedrijf centraal.

Een dag vol focus,
helderheid en overzicht in je hoofd en je business,
nieuwe inspiratie en energie én
een concreet (strategisch) plan met keuzes en acties voor de komende periode.

Zodat je meer focus hebt op wat jij écht wilt en je ambities waar gaat maken! En hierdoor meer rust, voldoening en vervulling gaat ervaren.

1:1 VIP HEI-DAG "BUSINESS RETREAT"

In 1 dag heb je zo knetter helder wat je wilt met je business (life) en wat je daar voor moet doen (en laten). Jouw fire is aangewakkerd. Jouw koers is knetter helder. Je voelt vertrouwen. Het kan niet anders dan dat je met focus en fun jouw ambities gaat waarmaken.  

Je hebt grote ambities en bent klaar om je bedrijf te laten groeien. Plannen en ideeën heb je voldoende. Je weet dat als je even de tijd neemt en uitzoomt dat je straks weer met focus stappen kan zetten.

En en ondanks dat het prima gaat, loopt het toch niet helemaal zoals je wilt. Je werkt hard en bent goed in wat je doet. Maar je mist (financiële) voldoening en vrijheid.

Je gelooft in de kracht van een sparringspartner. Iemand die overzicht voor je bewaakt. Die helderheid schept in alle ideeën, gedachten en mindf*cks in je hoofd. Je zoekt iemand die met je brainstormt en (strategisch) advies geeft.

Tijdens de Hei-dag help ik je met overzicht. We halen we alle ruis weg, zodat precies helder is wat jou te doen staat. We zetten jouw ideeën om in concrete plannen. Het is duidelijk waar jij de meeste energie van krijgt en hoe jij van maximale waarde bent voor jouw klanten. Je weet precies waarmee jij je geld mag gaan verdienen.

We werken samen aan het fundament van jouw bedrijf; je ambitie, strategie, agenda, rapportage, systemen & processen en marketing.

Na deze dag heb jij een concrete visie en duidelijke acties voor de komende tijd. Ben je klaar om die stappen te zetten om je bedrijf te laten groeien. En voel je volle bak excitement om er voor te gaan.

Diep van binnen weet je allang wat jou te doen staat. Jouw plannen, dromen of (vage) ideeën wijzen je de weg.
Je hebt jouw unieke gifts niet voor niks. Het is tijd om deze met de wereld te delen en om van maximale waarde te zijn.

Want dan ben je van betekenis en ervaar je vervuld succes.

Are you in?

Jouw persoonlijke hei-dag

In één dag raken we de kern van wat jij met je business wilt neerzetten, vanuit wie jij bent en alles dat jij te bieden hebt. En het wordt je duidelijk wat je te doen hebt om persoonlijk en in je business te groeien naar een nieuwe fase. Ik combineer mijn strategische bedrijfskundige en marketing achtergrond én ijzersterke intuïtie om het helder voor jou te maken.

Stel je eens voor....
Dat je een keer goed ruimte maakt in je agenda. Dat je jezelf toestaat om alles uit je hoofd te halen als het gaat om je onderneming. Je plannen en ideeën. Je grootste dromen. Maar ook wat je eigenlijk niet meer wilt doen, waar je stiekem te veel tijd mee bezig bent, wat je moeilijk vindt en wat je tegenhoudt.

We stappen buiten jouw bekende kaders en comfortzone om jouw grootse ambities knetter helder te krijgen, die helemaal in lijn zijn met wie jij bent en welke waarde jij wilt leveren.

Jouw heldere visie en ambities vertalen we naar een concreet plan met acties voor de komende periode die zorgen van groei van jou en je bedrijf.

Geloof me
Als jij de tijd en ruimte pakt, in een andere omgeving en écht intunt op wat jij de wereld te bieden hebt, gaat de creativiteit weer stromen. Dan wordt jouw vuur weer aangewakkerd. En weet jij heel helder wat je wel en niet wil. Dan is er weer ruimte voor vertrouwen en excitement. Zonder de ruis in je bedrijf en met geoptimaliseerde structuren heb jij weer focus om te gaan knallen.

Schermafbeelding 2023-05-12 om 15.48.14

Wat gaan we doen?

 • we creëren een moment van rust in je (drukke) agenda, zodat de mogelijkheid er is om uit te zoomen en een nieuwe frisse blik te werpen op waar je nu staat
 • 1:1 volledige persoonlijke aandacht voor jou en je bedrijf
 • tijd om bezig te zijn met jouw bedrijf; werken AAN je bedrijf ipv IN je bedrijf
 • tijd voor jouw verhaal; wie ben je en waar sta je nu
 • we gaan brainstormen en sparren over hoe jij en jouw business next level kunnen gaan. de creativiteit gaat stromen. ik zie direct waar jij die twinkeling van in je ogen krijgt! we maken jouw visie heel helder en je weet precies hoe jij van maximale waarde kan zijn
 • we maken concrete plannen en sparren over acties die je direct kunt gaan oppakken; jouw next steps zijn duidelijk
 • terwijl jij praat vat ik alles samen in jouw Persoonlijke Growth Roadmap, voor helderheid en overzicht van jouw doelen, plannen en acties
 • je hebt focus en het is je duidelijk waar jouw tijd en energie naar toe mag én wat je laat liggen

Na 1 dag ga je..

Van 'hoe dan' naar een plan van aanpak

Van geleefd worden door je agenda en klanten naar leiderschap over jouw business groei

Van frustratie naar nieuwe energie en motivatie

Van onzekerheid in het onbekende naar vertrouwen in wat je te doen staat

Van zo maar wat doen naar duidelijke focus

Nieuwe kansen en mogelijkheden zien waarvan je eerst nog niet kon geloven dat het mogelijk is

Concrete stappen zetten in plaats van uitstellen en blijven hangen

Keuzes maken die kloppen voor jou

Meer en meer waarde bieden vanuit jezelf via je bedrijf

Ondernemen op jouw eigen wijze voor meer (financiële) impact, vrijheid en voldoening

hei-dag

Alle focus op jou en jouw bedrijf. 

Om knetter helder te krijgen; waar sta je nu, waar wil je heen (maar dan ook waar je écht heen wilt, noem het je hartsgedreven ambitie) en hoe ga je dat doen.

Aan het einde van de dag heb je nieuwe energie, volle bak excitement om er voor te gaan én een plan met acties!

Zodat je gaat ondernemen op jouw eigen wijze voor meer (financiële) impact, vrijheid en voldoening

lets thrive

Let's Thrive, volgens deze 4 pijlers

thrive
 • VISIE, AMBITIE & WHY: Jouw ambitie is jouw drive. Wat is jouw ambitie voor je business life? Waarom doe je wat je doet? Een heldere visie vormt de stip waar je naar koerst.
 • BUSINESS OPTIMALISATIE: We kijken naar wat jij nodig hebt en welke keuzes voor jou het verschil gaan maken; In sales en marketing, in je bedrijfsprocessen, in je aanbod en klanten, in je investeringen, in wie jij bent als ondernemer. Structuren en opruimen zorgt voor overzicht. We schappen alles dat ruis geeft. We brengen structuur aan en optimaliseren bedrijfsprocessen voor efficiency en eenduidigheid. Focus houden wordt steeds makkelijker. Hoe ziet jouw CEO agenda er uit? We bepalen jouw ideale agenda waar ruimte is om mamimaal waarde te leveren aan je klanten en er ook tijd is voor jezelf!
 • PERSOONLIJK LEIDERSCHAP: Lead form inside out. Maak de (moedige) keuzes die kloppen voor jou, ook al betekent dit uit je comfortzone gaan. Jouw hart is jouw kompas en weet jouw weg. Trust en surrender.
 • STILSTAAN & RUST: Hard werken mag (moet) in balans zijn met rust en aandacht voor jouw Welzijn. Een ontspannen staat van zijn is essentieel voor creatie, flow en vertrouwen.
welkom bij jouw power boost

Wie ben jij? Jij..

 • wilt persoonlijke aandacht voor jou en je business
 • wilt helderheid, focus en een plan om je ambtities waar te gaan maken
 • bent goed in je werk, maar kan support gebruik om je business strak te trekken en naar een next level te brengen
 • je hebt grootse plannen en wil echt groeien met je bedrijf
 • voelt dat je nu een deel van je business laat liggen en ergens voelt dat super zonde
 • blijft maar doorgaan en staat continu 'aan', maar weet diep van binnen dat je even mag stilstaan om te reflecteren en je koers te herijken
 • gelooft dat persoonlijke groei en business groei hand in hand gaan
 • bent ambitieus, enthousiast, commited, open-minded & open-hearted, en hebt zin in jouw (business) groei!

Wat anderen zeggen..

Wie ben ik?

Ik ben Tamara Tunderman.

Ervaringsdeskundige. Dus I feel you!

Ik heb ook tijden rondgelopen met grootste plannen, maar nog grotere excuses hielden mij tegen om in actie te komen. Tot frustratie aan toe. Zo zonde. Totdat ik een methode bedacht die mij wel in beweging heeft gebracht. En ik ook de nodige support aan de zijlijn bewust uitnodig.

Wat is mijn achtergrond?

Als bedrijfskundige en accountmanager (bij een agency in de marketing en automatisering) heb ik jaren lang samen met gerenommeerde bedrijven in de corporate wereld gewerkt . Hierdoor heb ik heel veel ervaring met het opstellen van jaarplannen; het bewaken van een miljoenen budget, het bepalen van strategie en het sturen op KPI's. En bovendien stond ik hierdoor aan de basis van zowel de creatieve kant als ook de technische kant van prachtige marketing campagnes. Deze ervaring neem ik allemaal mee in onze samenwerking.

Wat ik toen niet wist, maar nu gelukkig wel. Is de combinatie van doelen stellen en luisteren naar je hart. Vanuit je hart komen namelijk hele mooie hartsgedreven ambities. Waar je een twinkeling van in je ogen krijgt en je hart van in de fik vliegt.  Bovendien ken ik inmiddels de kracht van een positieve en krachtige mindset. En heb ik geleerd om een lekkere balans te vinden tussen werken vanuit inspiratie en flow (omdat je wilt) en wilskracht (omdat je moet).

Wat betekent dat voor jou?
Ik geloof dat jij al heel goed weet wat je het liefst zou willen. In ons gesprek filter ik dat uit jouw verhaal. Ik vraag (door), ik hoor je en ik koppel terug. Bovendien zie ik jouw grootsheid, jouw potentieel, jouw kansen en mogelijkheden. Terwijl jij praat vat ik alle losse onderdelen voor je samen in één geheel, een plan, jouw roadmap. En ineens is het knetter helder!

Ik ben volledig commited aan jou groei. Ik spiegel je en daag je uit om uit je bestaande way-of-working te stappen. Die zo vertrouwd voelt, maar je niet naar je gewenste next level brengt. Ik zorg dat je jouw ambitie niet uit het oog verliest. Maar ik ben er ook voor heel praktische vragen, zodat je niet te lang blijft hangen en snel weer door kan. Ik begeleid je met de persoonlijke groei die hand in hand gaat met jouw business groei.

Mijn intentie
Dat jij, vanuit helderheid, excitement en rust, meer focus krijgt op het realiseren van jouw next level hartsgedreven ambities en hiermee meer impact maakt, meer voldoening ervaart en meer vrijheid voelt op jouw eigen wijze!

tamara-persoonlijk leiderschap

Zoek je iemand die jou even tot stilstand brengt, laat zien waar je nu staat, groots laat dromen, die de beste versie van jezelf naar boven haalt, die naar je luistert, die je liefdevol confronteert, die het helder voor je maakt, die je aanzet tot actie en die je juichend motiveert om er echt voor te gaan.
That's me!

je weet dat dit rustmoment in jouw drukke agenda
zorgt voor helderheid en overzicht
om hierna
met focus, nieuwe energie en inspiratie
jouw ambities waar te gaan maken

Let's go for it!

VIP HEI-DAG "BUSINESS RETREAT"

5 à 6 uur 

exclusieve 1:1 aandacht en focus 

op de Hilversumse hei (de Hoorneboeg) incl. koffie / thee / lekkers en heerlijke healthy lunch 

na afloop ontvang je jouw persoonlijke Growth Roadmap

2 weken support voor vragen of extra motivatie

   

deze inspirerende plek leent zich voor een heerlijke wandeling achteraf, door de bossen of over de hei, om alle indrukken te laten landen

    

Investering

€ 777,00 (excl. btw)

Tamara My Beautiful Present

Boek nu jouw 1:1 business retreat en krijg in één dag overzicht, nieuwe energie en een plan om jouw ambities waar te maken.

We hebben altijd eerst vrijblijvend en gratis een kennismakingscall.
We bespreken kort jouw wensen. Zo weten we zeker dat we een match zijn.

Gaan we er voor? Super leuk! Dan plannen we in dit gesprek gelijk jouw VIP hei-dag.

Tijden en locatie in overleg.

Wil je een hei-dag voor jouw team? Heb je een specifieke wens voor de invulling van het programma? Laat het weten en dan brainstormen we over de mogelijkheden. 

En natuurlijk kan je na de hei-dag zelf doorpakken. Je bent professional en ambitieus genoeg. Maar misschien ken jij jezelf goed genoeg dat de kans bestaat dat je afhaakt of in excuses belandt die je weerhouden om er vol voor te gaan. Misschien weet je gewoon dat iemand aan je zijlijn, een sparringspartner die meedenkt en je scherp houdt een must is om die next level versie van jezelf en je business neer te zetten.

Dan is het 3 maanden mentorship écht iets voor jou!

In 3 maanden tijd help ik je om stappen te zetten om jouw next level ambities te realiseren.

Stroom je, binnen 1 maand, na de hei-dag door naar het mentorship dan breng ik de volledige investering in mindering!

hei-dag