Hi, ik ben Tamara

One life, Live it 

Dat is mijn motto. En dat is het al jaren. Maar pas nu krijgt het voor mij echt de betekenis die het voor mij mag hebben.

Het betekent voor mij alles uit het leven halen. Doen waar je echt blij van wordt. Geen genoegen nemen met leven 'zoals het hoort'. Niet stoppen bij 'alles gaat z'n gangetje'. Wegblijven van het gevoel dat je geleefd wordt. Dat je leven zich afspeelt op de automatische piloot.

Maar kiezen voor je eigen leven! Alle remmen los en volle bak genieten. Ontdekken. Loslaten wat niet meer dient. Doen waar je blij. van wordt en energie van krijgt.

LEIDERSCHAP NEMEN OVER MIJN EIGEN LEVEN

Gaat dat altijd makkelijk. Nee zeker niet. Ik kom mezelf vaak behoorlijk tegen. Oude patronen en belemmeringen zitten dan in de weg. Maar inmiddels heb ik geleerd hoe deze zich aan mij tonen. En ik weet hoe ik ze kan ondergaan en daarna ombuigen.

En het blijft een proces van leren. Maar dat is voor mij leven!

over Tamara

Wil je meer lezen over het ontstaan en mijn proces?
Lees dan mijn blog Mijn Ontdekkingsreis: de weg naar doen wat ik wil

mijn kernwaarden

liefde en verbinding

Samen met mijn vriend en ons dochtertje van 5 woon ik in Rotterdam. Zij zijn mijn liefdevolle thuisbasis.

Verder word ik blij van oprecht en gelijkwaardig contact met anderen, verbinding voelen, er voor elkaar zijn. En om van elkaar te leren, elkaar te waarderen en elkaar te inspireren. Om blij voor elkaar te zijn. Maar ook voor elkaar klaar staan als het even niet zo lekker gaat.

En in verbinding zit voor mij ook kwetsbaarheid. Je helemaal openstellen en laten zien. Delen hoe je je voelt en hoe het écht met je gaat.

ontdekken en groeien

Ik ben heel nieuwsgierig en wil weten hoe het zit.

Mijn passie is het ontdekken van de wereld, dus het liefst maak ik mooie reizen. Als hoogtepunt een reis met mijn gezin van 3 maanden door Indonesië, Australië en Fiji! Ik houd van het ontdekken van nieuwe culturen, ander eten, het leven in een ander klimaat (en bij grote voorkeur een warm en zonnig klimaat), de verwondering en de vrijheid.

Verder leer ik mezelf graag steeds beter kennen en wil ik ook hier steeds meer ont-dekken. Vanuit nieuwsgierig wil ik blijven groeien en ontwikkelen.

 

genieten en plezier

Je leeft maar een keer dit leven, dus haal er alles uit!

Genieten van het gezin, vrienden en familie, van vakanties, van lekker eten en een goed glas wijn, van een koffietje in de ochtend, van de zon, van het strand, van een mooi boek, van een bijzonder gesprek, van een spontane ontmoeting, van rust en stilte, van een mooie meditatie, van persoonlijke groei, van alle ontdekkingen hoe klein of groot.

Ik geloof in de kracht van je goed voelen (niet altijd!). Denken in mogelijkheden, elkaar gunnen en up-liften, dankbaar zijn en geloven in overvloed.

vrijheid en authenticiteit

Ik ben redelijk eigenwijs. Vrijheid betekent voor mij dat ik zelf kan bepalen hoe ik iets doe en waarom.

Maar het betekent voor mij ook vrijheid in mijn hoofd. Denken zonder overtuigingen, oordeel en opgelegde structuren.

Ondernemen is voor mij ook vrijheid. Vrijheid om mijn eigen impact te kunnen maken.

Vrijheid betekent voor mij ook authenticiteit "trouw zijn aan jezelf". De vrijheid voelen om jezelf te leren kennen en te kunnen zijn.

"We leven ons mooiste leven als we ons eigen leven kunnen leven."

En dat betekent weten welk leven je wilt leiden, weten wat je te bieden hebt, weten wie je bent.

Ik geloof dat de manier om dit te doen is aandacht te geven aan jezelf, jezelf centraal te stellen en om Bewust te Zijn. Om bewust te zijn van wat je denkt, voelt, doet en wilt en waarom (niet).

Op zoek naar je eigen inner truth. En vanuit daar gaan leven. Stappen zetten in het leven zoals jij het wilt. Ruimte om je eigen innerlijke schoonheid te ontdekken en te laten zien. Om de magie van het leven te ontdekken en volop te gaan ervaren. Om je volledige potentieel te voelen en in te kunnen zetten. Om voluit te gaan en jezelf niet meer in of klein te houden.

Van bewust zijn naar inzicht
Van inzicht naar helderheid
Van helderheid naar leiderschap
*One life, Live it*

Een ontdekkingsreis. Zo ook bij mij. En deze ontdekkingsreis heeft me precies gebracht waar ik moet zijn. Namelijk hier. Op deze plek. Doe ik wat ik het liefste doe.

wat ik het liefste doe en hoe ik waardevol kan zijn voor jou?

Inmiddels is het voor mij duidelijk hoe ik in mijn kracht sta en welke waarde ik (jou) moeiteloos en met super veel energie en plezier kan geven.

  • Mijn opgedane kennis en ervaring met jou te kunnen delen.

  • Jou inspireren hoe je het (analytische) denken kunt combineren met intuïtie en flow.

  • Mijn kracht van het denken in en het bieden van structuur te kunnen inzetten om zo helderheid bij jou te krijgen.

  • Brainstormen om al jouw mooie dromen, plannen en ideeën de ruimte te geven. En een visie te krijgen voor jouw toekomst.

  • Jouw excuses te zien en je te spiegelen, zodat je door de excuses heen kan. Je niet meer laat belemmeren.

  • Jou motiveren en enthousiasmeren om de stappen te zetten die jou verder helpen.

  • Jou accountable te houden voor de acties die je wilt zetten, ook als jij even denkt af te haken.

  • Zorgen dat jij next level kan gaan, door jouw koers te bepalen naar jouw gewenste toekomst.

  • Ik zie je op jouw reis en ik ben er voor je, omdat ik je herken.

Leiderschap:
pak de regie! en zet, met hoofd en hart in balans, de stappen die je dichter bij jouw gewenste toekomst brengen

Of het nu gaat om je prive situatie of je business. Zonder leiderschap is de kans groot dat je het pad bewandelt van iemand anders in plaats van je eigen pad, je helemaal geen pad bewandelt 'maar gewoon maar wat doet' of het gevoel hebt stil te staan omdat je het pad niet ziet.

Leiderschap betekent verantwoordelijkheid nemen voor wie je wilt zijn en wat je wilt doen, je eigen stip bepalen en je eigen koers zetten.

En dat kan op wilskracht. Omdat je voelt dat het moet. Hard werken met oog op het eindresultaat. Maar ik geloof in intunen op wie je ten diepste bent. Wat je te bieden hebt vanuit jouw volledige potentieel. Op hoe jij je wilt voelen. En elke dag opnieuw kiezen wat goed voelt voor jou. Succes en voldoening zien tijdens het pad en niet alleen gefocust op het eind resultaat.

En hier komen mijn werelden samen. Het resultaatgerichte en actiematige werken dat ik jaren lang heb gedaan. Dit combineer ik met al mijn lessen en inzichten opgedaan in mijn reis van persoonlijke ontwikkeling.

Deze combi is wat mij betreft best of both worlds. Dan kom je echt tot je recht. En kun je voluit gaan in je (business) leven.

mijn loopbaan achtergond

studie

Na het VWO in Zoetermeer heb ik de HBO studie Hogere Europese Beroepen Opleiding (HEBO) afgerond in Den Haag. Met als onderdeel een 3 maanden uitwisseling naar Frankrijk.

Nog niet toe aan het werkende leven besloot ik om een reis te maken van 3 maanden door Azië.

Om vervolgens te gaan studeren. Met succes heb ik de titel MSc Business Administration behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

 

 

werk

Mijn werkachtergrond staat in het teken van zowel klanten als collega's centraal stellen. Vanuit de bureaukant (op gebied van marketing en ICT) heb ik mogen werken met grote gerenommeerde bedrijven; strategie bepalen, plannen maken, commerciële targets stellen en halen, klanten verder helpen. Een commerciële functie vanuit focus op klanttevredenheid. Maar ook focus op het aansturen van het team, oog voor het Wel Zijn van collega's, en zorgen voor een gezellig en veilig teamgevoel.

coaching

De afgelopen periode heb ik zelf gewerkt met diverse coaches, die mij allemaal op hun eigen manier hebben begeleid om mijn inner truth te vinden en stappen te zetten op mijn pad. Coaches van wie ik heb geleerd, die mij spiegelden en die mij zelf lieten inzien wie ik echt ben.

Verder heb ik tientallen boeken gelezen en webinars gevolgd die me elke keer weer nieuwe inzichten geven.

Dit gecombineerd met mijn eigen ervaringen is dé inspiratie voor het creëren van mijn waarheid en werkwijze.

analytisch | authenticiteit | chaos | creëren & creativiteit | dankbaar | denker | doen wat je leuk vindt | dromer | fladderen | genieten | groeien | ontdekken | plezier | liefde | nieuwsgierig | reizen | solist | structuur | teamplayer | visionair | verbinding | vertrouwen | vrijheid

Ik ben heel benieuwd naar jou!

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Waar word jij blij van? Wat zou je graag willen, maar doe je nu nog niet? Waar houd jij je nog in en wil je het liefst anders?

Wil je jouw verhaal delen, persoonlijk kennismaken of voel je dat ik jou op weg kan helpen?

Helemaal leuk! Stuur me een berichtje. Dan bellen we even, wel zo gezellig!
Oh ja, natuurlijk helemaal vrijblijvend.