Hi, ik ben Tamara

One life, Live it 

Dat is mijn motto. En dat is het al jaren. Maar pas nu krijgt het voor mij echt de betekenis die het voor mij mag hebben.

Het betekent voor mij alles uit het leven halen. Doen waar je echt blij van wordt. Geen genoegen nemen met leven 'zoals het hoort'. Niet stoppen bij 'alles gaat z'n gangetje'. Wegblijven van het gevoel dat je geleefd wordt. Dat je leven zich afspeelt op de automatische piloot.

Maar kiezen voor je eigen leven! Alle remmen los en volle bak genieten. Ontdekken. Loslaten wat niet meer dient. Doen waar je blij. van wordt en energie van krijgt.

Gaat dat altijd makkelijk. Nee zeker niet. Ik kom mezelf vaak behoorlijk tegen. Oude patronen en belemmeringen zitten dan in de weg. Maar inmiddels heb ik geleerd hoe deze zich aan mij tonen. En ik weet hoe ik ze kan ondergaan en daarna ombuigen.

En het blijft een proces van leren. Maar dat is voor mij leven!

tamara

Wil je meer lezen over het ontstaan en mijn proces?
Lees dan mijn blog Mijn Ontdekkingsreis: de weg naar doen wat ik wil

mijn kernwaarden


liefde en verbinding

Samen met mijn vriend en ons dochtertje woon ik in Rotterdam. Zij zijn mijn liefdevolle thuisbasis.

Verder word ik blij van oprecht en gelijkwaardig contact met anderen, verbinding voelen, er voor elkaar zijn. En om van elkaar te leren, elkaar te waarderen en elkaar te inspireren. Om blij voor elkaar te zijn. Maar ook voor elkaar klaar staan als het even niet zo lekker gaat.

ontdekken en groeien

Ik ben heel nieuwsgierig en wil weten hoe het zit.

Mijn passie is het ontdekken van de wereld, dus het liefst maak ik mooie reizen. Ik houd van het ontdekken van nieuwe culturen, ander eten, het leven in een ander klimaat (en bij grote voorkeur een warm en zonnig klimaat).

Verder leer ik mezelf graag steeds beter kennen en wil ik ook hier steeds meer ont-dekken. Vanuit nieuwsgierig wil ik blijven groeien en ontwikkelen.

 

genieten en plezier

Je leeft maar een keer dit leven, dus haal er alles uit!

Genieten van het gezin, vrienden en familie, van vakanties, van lekker eten en een goed glas wijn, van de zon, van het strand, van een mooi boek, van een bijzonder gesprek, van een spontane ontmoeting, van rust en stilte, van alle ontdekkingen hoe klein of groot.

vrijheid en authenticiteit

Ik ben redelijk eigenwijs. Vrijheid betekent voor mij dat ik zelf kan bepalen hoe ik iets doe en waarom.

Maar het betekent voor mij ook vrijheid in mijn hoofd. Denken zonder overtuigingen, oordeel en opgelegde structuren.

Ondernemen is voor mij ook vrijheid. Vrijheid om mijn eigen impact te kunnen maken.

Vrijheid betekent voor mij ook authenticiteit "trouw zijn aan jezelf". De vrijheid voelen om jezelf te leren kennen en te kunnen zijn.

mooiste leven

"We leven ons mooiste leven als we ons eigen leven kunnen leven."

En dat betekent weten welk leven je wilt leiden, weten wat je te bieden hebt, weten wie je bent. Op zoek naar je eigen inner truth.

Een ontdekkingsreis gaat hieraan vooraf. Zo ook bij mij!

En deze ontdekkingsreis heeft me precies gebracht waar ik moet zijn. Namelijk hier.

Op de plek om al mijn kennis en ervaring met jou te kunnen delen.
Om mijn analytische denken te combineren met intuïtie en flow.
Om mijn kracht van het denken in modellen en het bieden van structuur te kunnen delen.
Om mijn business ervaring en ondernemers ambitie te kunnen combineren met persoonlijke ontwikkeling!

Ik geloof dat de wereld mooier wordt als mensen dichtbij zichzelf blijven. De kracht van authenticiteit.

Ik geloof dat de manier om dit te doen is aandacht te geven aan jezelf, jezelf centraal te stellen en om Bewust te Zijn. Om bewust te zijn van wat je denkt, voelt, doet en wilt en waarom (niet).

Vanuit My Beautiful Present wil ik hieraan bijdragen door jou te inspireren om stil te staan; bij jezelf en jouw leven. Ruimte om je eigen innerlijke schoonheid en dat van jouw leven te ontdekken. En te laten zien!

Van bewust zijn naar inzicht
Van inzicht naar helderheid
Van helderheid naar leiderschap

Zodat je zelfliefde, innerlijke rust en dankbaarheid gaat ervaren.
Leven vanuit je hoogste potentieel.
Leven vanuit vreugde.
Je mooiste leven leiden.

 

mijn loopbaan achtergond


studie

Na het VWO heb ik de HBO studie Hogere Europese Beroepen Opleiding (HEBO) afgerond in Den Haag. Nog niet toe aan het werkende leven koos ik voor een vervolgstudie. Met succes heb ik de titel MSc Business Administration behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

 

 

werk

Mijn werkachtergrond staat in het teken van zowel klant als collega's centraal stellen. Vanuit de bureaukant (op gebied van marketing en ICT) heb ik mogen werken met grote gerenommeerde bedrijven; strategie bepalen, plannen maken, targets halen, klanten verder helpen. Een commerciële functie vanuit focus op klanttevredenheid. Maar ook focus op het aansturen van het team, oog voor het Wel Zijn van collega's, en zorgen voor teamgevoel.

coaching

De afgelopen periode heb ik zelf gewerkt met diverse coaches, die mij allemaal op hun eigen manier hebben begeleid om mijn inner truth te vinden. Coaches van wie ik heb geleerd, die mij spiegelden en die mij zelf lieten inzien wie ik echt ben.

Verder heb ik tientallen boeken gelezen die me elke keer weer nieuwe inzichten hebben gegeven.

analytisch | authenticiteit | chaos | creëren & creativiteit | dankbaar | denker | doen wat je leuk vindt | dromer | fladderen | genieten | groeien | ontdekken | plezier | liefde | nieuwsgierig | reizen | solist | structuur | teamplayer | visionair | verbinding | vertrouwen | vrijheid

Wil je verder persoonlijk kennismaken of voel je dat ik jou op weg kan helpen?

Helemaal leuk! Stuur me een berichtje voor een gratis kennismakingscall.