BOWL & SOUL BUSINESS OCHTEND

Een mooie ochtend voor de souldriven onderneemster.

Inspiratie, ambitie, connectie en praktische actiekracht zorgen voor voeding voor jezelf & je business!

Vrijdag 1 september 2023 organiseren Tamara Tunderman en Leonie Gussekloo van Expeditie V de eerste editie van Bowl & Soul Business!

Expeditie V is een platform voor onderneemsters die de wereld op hun manier mooier maken. Van fotografen, designers, moestuiniers tot coaches en wellness experts. Alles wat te maken heeft met bewuster leven. We zijn juist op zoek naar diversiteit. Dus wat jouw prachtige aanbod ook is: onderneem jij vanuit je hart, dan ben je op de juiste plek!

business club
Schermafbeelding 2023-08-30 om 11.05.47

Jij bent een ambitieuze harts gedreven ondernemer

Jij bent een ambitieuze ondernemer. En je onderneemt vanuit je hart en wil op jouw eigen wijze de wereld een beetje mooier maken. Je vindt het heerlijk om in je eigen onderneming bezig te zijn. Dikke kans dat jij al genoeg drive hebt om jouw mooie initiatieven tot een succes te maken.

En toch weet je hoe hartverwarmend het is om je regelmatig te omringen met andere vrouwen die jou supporten, versterken en inspireren. Zodat je weer voelt dat je er niet alleen voor staat. En net even wat sneller die power moves maakt die je voelt.

bowl & soul ondernemer
Schermafbeelding 2023-07-18 om 11.05.35

Je bent het gemiddelde van de vijf mensen
waar je het meeste mee omgaat.’’

Expeditie V gelooft in de kracht van vrouwelijk leiderschap en richt zich op het versterken van ondernemerszin door middel van inspirerende, stimulerende en verbindende netwerkbijeenkomsten.

Wat kun je verwachten?
Expeditie V biedt een warme, leergierige, enthousiaste community. Vier tot zes keer per jaar komen we samen in een mooie, bijzondere setting waar je in de watten wordt gelegd. Je trekt je terug in een oase van rust en inspiratie, zodat je weer helder krijgt waarvan jouw hart in de fik vliegt!

Bowl & Soul Business Club

 • Samenkomst met breath work, geleide meditatie & visualisatie
 • Talk & Inspiratie sessie van een inspirerende onderneemster
 • Brainstorm & Strategy sessie
 • Netwerken met business buddies
 • Hartverwarmende muziek en verdiepende stilte
 • Op een prachtige locatie geheel verzorgd inclusief koffie/thee/lekkers en een heerlijke Brunch Bowl

Nice to meet you!

Wij zijn Tamara en Leonie. Vriendinnen. Business Buddies. Coaches en sparringspartners.  En samen zijn we expeditie V. Hier bundelen we onze krachten en vullen we elkaar aan. 

Leonie Gussekloo werkt sinds 2016 als zelfstandig mindset en loopbaancoach. Onder haar eigen naam heeft ze diverse initiatieven opgezet, van events tot online programma’s en e-courses.

Tamara Tunderman is oprichter van My Beautiful Present en combineert haar achtergrond als bedrijfskundige met haar eravring als breathwork-meditatie facilitator. Ze begeleidt ambitieuze ondernemers met het verwezenlijken van hun hart gedreven ambities voor meer (financiële) voldoening en vrijheid.

Can’t wait to meet you!

Leonie & Tamara

leonieentamara-36

Volg ons op instagram.com/expeditiev voor inspiratie, een kijkje achter de schermen & de voorbereidingen voor het programma.

Waarom de Bowl Soul Business Club?

Tamara en Leonie hebben vanuit Expeditie V al veel mooie verbindende dagen mogen organiseren. Nu is het tijd voor de volgende stap en dat is het verbinden van women on a mission. Waar je weer diepe verbinding met jezelf, met jouw business en met gelijkgestemden ervaart.

Of je nu een eenmansbedrijf hebt of een heel team in dienst, het kan soms best eenzaam zijn als ondernemer. In iedere fase van je bedrijf ontstaat opnieuw het verlangen om je te verbinden met gelijkgestemden. Vrouwen die met een half woord begrijpen wat jij bedoelt, die zien wat je goed kan gebruiken, die je supporten en versterken. Zodat jij vol energie, inspiratie, inzichten en helderheid over jezelf en je business weer de deur uit gaat. Bovendien leveren dit soort bijzondere events langdurige verbindingen en samenwerkingen op.

dayretreat
Michelle Flow Food and Adventure

We ontmoeten elkaar op een prachtige locatie!

Expeditie V slaat de handen ineen met Michelle Faber die recentelijk een droomlocatie heeft geopend met haar man genaamd Flow food & adventure aan de Zevenhuizerplas.

‘’Een plek om te genieten van de dingen waar het leven écht om draait; de kleine dingen. Dat ene momentje voor jezelf, dat diepe gesprek met je beste vriendin, of juist het huilen van het lachen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Deze kleine dingen maken het leven onvergetelijk en precies daarom zijn ze bij ons groot!’’ aldus Michelle.

Flow is een droomlocatie aan het water, tussen de bomen, waar aan elk detail is gedacht. Je voelt je meteen thuis! Zelfs op de menukaart staat in sierlijke letters ‘You are loved.’ Ben je er klaar voor om je in de watten te laten leggen?

Liefdevolle woorden over onze eerdere  events..

BOWL & SOUL BUSINESS CLUB - 1 september

Ben jij er klaar voor om:

 • Inspirerende supporting vrouwen te ontmoeten

 • een frisse wind door je business te laten waaien?

 • bold moves te maken in je business?

 • jouw aanbod nog waardevoller te maken?

 • glashelder te hebben met wie je het liefst werkt?

 • duidelijk te zien welke versie jij van jezelf wilt zijn en hoe jouw ideale leven en business vorm mag krijgen?

 • je eigen belemmeringen te doorbreken?

 • jouw lessons learned te delen?

 

Bestel hier je ticket en dan zien we je 1 september!

Ps. Zet 1 december 2023 en 1 maart 2024 ook vast in je agenda.

flow bowl

Expeditie V staat voor verbinding.
Want vanuit verbinding met jezelf, ontstaan mooiere verbindingen met anderen.