Leef Voluit Jouw Eigen Leven Programma

Voor ambitieuze vrouwen die kiezen om te gaan leven vanuit de mooiste versie van zichzelf. Vanuit vrijheid, plezier, voldoening en vertrouwen!

Hi mooie ambitieuze vrouw!

Wil jij meer leiderschap nemen over jouw eigen leven? Voel je je nu soms gevangen in een leven zoals het hoort en weet je diep van binnen dat het anders kan en mag. Maar heb je geen idee hoe.
Ben je vooral sterk in je hoofd, maar bewandel je de weg naar je hart (waar je dromen liggen te wachten) niet vaak genoeg?
Ben je klaar met jezelf kleinhouden en aanpassen? En voel je “it’s my time to shine”.

Ik help je losbreken van wat jij denkt dat anderen van je verwachten, om te gaan leven op jouw voorwaarden. Je gaat ontdekken wat je echt graag wilt én wat je nu tegenhoudt. Ik leer je hoe je van je huidige situatie in jouw nieuwe toekomst stapt. Zodat je kunt leven met meer (innerlijke) rust, (zelf) vertrouwen, vrijheid en plezier. Omdat jij het waard bent!

Na het volgen van “Leef voluit jouw eigen Leven Programma” heb jij kennis, persoonlijke inzichten en praktische tools om jouw eigen leven te creëren, en voluit te gaan leven.

Een progamma waarbij het 3 maanden lang helemaal om jou draait!

Maak van jouw leven een magisch mooi leven

Herken je dit?

Je hebt het van de buitenkant eigenlijk allemaal goed voor elkaar. Volgens ‘het boekje’. Een fijn gezin, goede baan, genoeg geld om de dingen van te doen die je wilt doen. En toch. Ergens voel je die onrust. Maar klagen… Dat doe je niet, want je hebt toch alles om gelukkig te zijn.

Dus je blijft druk met druk zijn. Geen tijd om even stil te staan bij wat je echt zou willen. Misschien ben je zelfs onbewust wel bezig met rekening houden met je omgeving. Of voel je ergens ook een spanning om te gaan onderzoeken waar die onrust vandaan komt. De excuses ‘geen tijd', 'het is zo prima', ’doe ik later wel', nemen de overhand en zo blijft alles zo als het is.

Maar als je heel eerlijk zou zijn naar jezelf...

 • Voel je onrust omdat je voelt dat er meer in je leven zit. De weken vliegen voorbij zonder dat je er echt voldoening uit haalt.
 • Weet je dat je jezelf nog niet helemaal laat zien, en dat geeft je frustratie omdat je niet optimaal in je kracht staat.
 • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en dat je meer bezig bent met wat je omgeving van je verwacht dan dat je echt leeft vanuit jezelf. Wanneer mag het om jou gaan?
 • Weet je dat je stappen mag nemen uit je comfortzone, maar alleen al bij het idee zie je beren op de weg (negatieve verhalen, meningen van anderen) en hebt geen idee hoe je die aan de kant kunt zetten. Moe word je er soms van.
 • Besef je dat je veel in hoofd zit. Nadenken, scenario’s bedenken en afwegen. En dan die vraag “wat wil ik eigenlijk?’. Je komt er niet uit of je komt er niet mee in actie. Frustratie, omdat je geen idee hebt hoe je dit kunt doorbreken.

Het is tijd voor jou!
Om uit te breken en voluit je eigen leven te leven.

Wat zou dit voor je betekenen...

 • Je leeft vanuit innerlijke rust, vertrouwen en plezier. Je maakt keuzes omdat je er bij van wordt en niet omdat (je denkt dat) ze van je verwacht worden.
 • Je leeft met een gevoel van vrijheid. De vrijheid in je hoofd. Vrijheid waardoor je gaat doen wat bij je past, je jezelf echt gaat laten zien. Je je leven gaat vormgeven zoals jij dat wilt.
 • Je bent veel meer in het moment. Genieten van wat er nu is. Zonder stil te staan bij net en straks of wat een ander van je verwacht. Spelen met je kinderen, zonder dat je denkt aan je bodschappenlijst. Eindelijk tijd voor een goed boek op de bank, en in huis even de boel de boel laten.
 • Je stapt wat vaker uit je hoofd. Inzien wanneer je hoofd met alle gecreëerde verhalen met je aan de haal gaat. Maar juist ook kunnen luisteren naar je hart die het beste met je voor heeft.
 • Je komt in beweging. Een neemt een afslag op de rotonde waar je nu al tijden rondjes op rent. Dit doorbreken. Eindelijk beslissen of gaat voor die nieuwe job. Of nu echt de keuze gaan maken om voor jezelf te beginnen, omdat je daar eigenlijk al jaren van droomt. Of misschien wil je wel gewoon wat vaker tijd voor jezelf, zonder je schuldig te voelen naar je gezin.
 • Je kiest om voluit te gaan leven. En neemt geen genoegen met minder, omdat je weet dat je het waard bent!
deelname

Sluit eens je ogen. Stel je voor wat dit écht voor je zou betekenen.
Wat voel je dan?
Neem even lekker de tijd om hier bij weg te dromen.

 


"Als we er vanuit gaan dat we dit leven maar één leven
dan geloof ik dat we ons eigen leven voluit mogen leven."

Doe jij dat?


Hi, Ik ben Tamara

Ervaringsdeskundige, op en top. Dus ik herken je. Ik stond een paar jaar gelden ook daar. So I know your feelings.

Als je lekker veilig in je hoofd blijft. Niet de weg naar je verlangen vindt (of er naar durft te luisteren). Been there. 

Als je inmiddels zo veel excuses hebt verzameld die je weghouden van wat je echt wilt. En die er zéker voor zorgen dat je niet in actie komt. Ik herken ze. 

Als je door blijft gaan op de automatische piloot en niet de tijd neemt om uit te zoomen en stil te staan. Ja, vergat ik ook. 

En inmiddels weet ik dat het echt anders kan. Het is tijd voor anders! Bij mij is alles veranderd. Meer vertrouwen. Meer genieten. Lichter. En zonder dat ik me egoïstisch voel, stel ik mezelf steeds meer centraal; wie wil ik zijn, hoe wil ik me voelen, met welke mensen wil ik me omringen en wat wil ik  doen.

one life live it

Hoe ik dat voor elkaar heb gekregen? Door veel in mezelf te investeren, te ontdekken wie ik echt ben. Door te kijken naar mijn grootste dromen. Maar ook eerlijk mijn angsten en belemmerende overtuigingen aankijken. En door in beweging te komen. Stappen te nemen. Te gaan doen! Spannend, maar zó leuk en waardevol!

En als jij dat ook voelt, weet dan dat het kan. En het mooie is. Daar heb je in eerste instantie alleen jezelf voor nodig. Vaak zijn we bezig met de oplossing zoeken in onze omgeving. Gaan we kijken wat we in onze omgeving kunnen veranderen. Maar de echte verandering vind je in jezelf.

Heel vaak zijn we ons gedurende de tijd dat we volwassen worden gaan aanpassen aan onze omgeving, hebben we laagjes over onze ware essentie gegooid. En die brengen ons steeds verder vandaan van wie we echt zijn en wat we echt willen. En hoe tof is het dat je gaat ont-dekken welke schat er diep in jou verborgen ligt. Het gaat over een reis van persoonlijke ontwikkeling. Jezelf veranderen naar een versie die nu beter bij je past. Die versie van jou laten zien waar de deksel van af is en die zich laat zien aan de wereld. Die haar dromen achter na gaat. En niet omdat er noodzaak is. Maar omdat jij het waard bent om die tijd en aandacht aan jezelf te gaan geven om te groeien en te floreren in dit leven. Omdat je verlangen naar anders, groter is dan de frustratie die nu af en toe voelt.

Je bent klaar voor dit magisch mooie avontuur.

En daar ben ik graag jouw begeleider in. Laat mij je helpen om los te breken uit de verwachtingen van de maatschappij en je eigen leven te leren leven. Vol plezier, vertrouwen en vrijheid.

Leef Voluit Jouw Eigen Leven 

Programma

Super leuk dat je nieuwsgierig bent naar wat het programma inhoudt.

We gaan 3 maanden met elkaar op ontdekkingsreis, zodat je verandering gaat ervaren in jezelf en daardoor ook in de wereld om je heen.

Door een combinatie van theorie en reflectievragen uit de Inner Journey Guide, persoonlijke 1-op-1 gesprekken en me-time momenten, ga jij stap voor stap je nieuwe toekomst creëren. Je neemt afscheid van 'zoals het hoort' en je gaat doen 'zoals jij het wilt'.

In 3 maanden staan er 3 fases centraal

Getting to know yourself

Je ontdekt nog beter wie je bent. Je staat stil bij je levenslessen, hoe komt het dat je geworden bent wie je bent. Je gaat in deze fase heel veel inzichten opdoen.

Een boost voor je zelfvertrouwen. Want hoe beter je weet wie je zelf bent, hoe meer je daar op kunt vertrouwen. 

Re-create yourself

Het is tijd om jouw diepste verlangen te ontdekken. Jouw dromen. Wat als alles kan en mag?!

Maar we kijken ook naar de denkbeeldige obstakels die nog in de weg staan tussen jou en je dromen.

Tijd voor jouw nieuwe verhaal!

Step into your future (self)

In deze laatste fase komt alles samen. Al het voorbereidende werk wat je hebt gedaan gaat nu echt concreet worden. Je komt in beweging. Door je excuses heen, stap jij in jouw toekomst. Welke stappen ga jij zetten? We gaan concreet aan de slag met je doelen en intenties. 

Jouw deelname aan het programma betekent

 • Persoonlijke inzichten: Inzichten in waar je vandaan komt, waar je nu staat en wat je dromen zijn voor de toekomst
 • Loslaten: We gaan aankijken wat jou nu in de weg zit. Welke excuses heb je? Welke verhalen maak je jezelf wijs? Zodat je kunt loslaten wat niet meer bij je past. Wat je niet verder helpt. Zodat er ruimte ontstaat voor jouw nieuwe verhaal.
 • Actie: In beweging komen, doen wat je echt graag wilt doen, voelen hoe je je echt wilt voelen.
 • Persoonlijk Leiderschap: Van automatische piloot, naar bewuste keuzes maken die bij jou passen.
 • Visie: Je hebt een visie voor je leven, die groter is dan alleen je ambities voor je professionele carrière.
 • Mindset: Je hebt geleerd wat de kracht is van je gedachten. Je leert je belemmerende gedachten herkennen. En heb je praktische tools hoe je hier mee om kunt gaan.
 • Rust en vertrouwen: Van onrust en frustratie naar meer innerlijke rust en (zelf) vertrouwen
 • Connectie: Van gefocust zijn op anderen naar een betere connectie met jezelf.
 • Balans hoofd en hart: Van alleen naar je hoofd luisteren, ook luisteren naar je lichaam en hart.
 • High vibes: Je hebt geleerd hoe je de kracht van je goed voelen kunt gebruiken.
deelname

3 maanden staan in het teken van

Kennis

In de Inner Journey Guide leer je alles over hoe je mindset werkt, de kracht van visualiseren, hoe je zorgt voor hoge energie, hoe je de belemmerende stemmen in je hoofd herkent en wat je er mee kunt doen, hoe je je aandacht gefocust houdt op hetgeen jij wel wilt. Stap voor stap leer jij jezelf beter kennen en keuzes maken die echt bij je passen.

Reflectie

In elke module staan opdrachten en vragen voor zelfreflectie.

Je ontvangt hiervoor ook een werk / notebook waar je al je inzichten in kunt opschrijven.

Door het opschrijven, in plaats van alleen denken, ben je nog bewuster bezig met het ontdekken van je antwoorden.

Me-Time

Door voor het programma te kiezen ga je veel meer tijd aan jezelf besteden.

Daarnaast zitten in het programma een aantal meditaties en tips waardoor je nog meer me-time kunt creëren. En ga je ervaren hoe fijn het is als je even niks hoeft en gewoon mag zijn.

1-op-1 support

Er is volop aandacht voor persoonlijke begeleiding.

In de calls die we met elkaar hebben is er aandacht voor jou en jouw reis.

Daarnaast is er gelegenheid voor tussentijds contact. Ik ben er voor vragen, het doorbreken van je blokkades, voor motivatie, als je vastloopt of als je een inzicht wilt delen.

 

 

Na het volgen van “Leef voluit jouw eigen Leven Programma”
heb jij kennis, persoonlijke inzichten en praktische tools om jouw eigen leven te creëren, en voluit te gaan leven.
Je bent begonnen om verandering in jezelf en je leven aan te brengen.
Losbreken van wat jij denkt dat andere van je verwachten. Gaan doen zoals jij het wilt.
Meer rust, vertrouwen, vrijheid en plezier.

logo My Beautiful Present

Het programma is inclusief

 • Jouw persoonlijke welkomstkado: een verrassende Present Box inclusief werk/notebook waarin je alle inzichten kunt opschrijven. Zodat je later kunt terug lezen en kunt aanvullen.
 • Kick-off call van 1 a 1,5 uur. Na deze call kun je echt van start. We bespreken hier jouw specifieke wensen voor de komende 3 maanden. Ik help je op weg, zodat je zo goed mogelijk aan de slag kan.
 • 4x 1-op-1 call van een 45 minuten. Tijdens deze live calls kun je al je vragen stellen, bespreken we waar je vastloopt, doorbreken we je blokkades, maar kun je zeker ook je successen delen die je geboekt hebt. Ik ben er voor je, voor extra tips, motivatie en een luisterend oor. Ik ben een liefdevolle spiegel. En geef je een zetje als je even stil valt. We zorgen dat je in beweging komt en blijft. De calls plannen we in op basis van jouw behoefte tijdens jouw proces.
 • 1x afsluitende call. Aan het eind van het programma staat een laatse call gepland. Om samen terug te blikken. Vieren van je successen. En natuurlijk blikken we vooruit.
 • Inner Journey Guide. Boordevol kennis en inspiratie, tips, praktische tools, (reflectie) oefeningen en meditaties. Je krijgt een jaar lang toegang.
 • Tussentijdse support gedurende de 3 maanden via e-mail. Van maandag t/m donderdag reageer ik binnen 24 uur op jouw mail. Ik ben er voor jou en we gaan voor de mooiste resultaten. Dus op de momenten dat je support kunt gebruiken heb je die mogelijkheid. Echt gebruik van maken dus!

Jouw investering:

€ 699,00  excl. btw

Gun jij jezelf dit kado? En kies jij er voor om voluit jouw eigen leven te gaan leven...

 • 1 Plan een gratis en vrijblijvende match call in.
 • 2 We kijken of we een persoonlijke klik hebben en of jij voelt dat dit programma jou gaat helpen
 • 3 Is er een match. Dan gaan we er voor en dan start deze toffe reis voor jou hier bij het “Leef Voluit Jouw Eigen Leven Programma!

FAQ

Dat je deze vraag stelt is gelijk je antwoord. Op het moment dat je bedenkt of voelt dat je je leven anders wilt inrichten ben je er klaar voor! Vraag jezelf eens af wat je nog nodig hebt. Misschien is het alleen de toestemming aan jezelf. De toestemming dat je mag kiezen voor jezelf. En die kun je nu geven. Dat is gelijk een eerste stap in verandering. Kijk maar eens hoe dat voor je voelt. Als je nu zou beslissen. Hoe voelt dat?

Wat anderen over mij zeggen

"Tamara heeft mij nieuwe inzichten gegeven over hoe ik bepaalde situaties in werk en privé op een andere manier kan benaderen. Minder met het hoofd, maar meer met het hart. Met de juiste vraagstelling en haar rustige houding haalt zij gedachtepatronen bij mij naar boven die mij in de weg staan. 
Tijdens een droomgesprek, waarin ze de juiste vragen stelt, zijn we tot de kern gekomen. Van daaruit hebben we mijn business doelen geformuleerd en een strategisch actieplan samengesteld. Hierdoor was ik super gemotiveerd en kwam ik in een heerlijke flow. Na een maand zag ik al de eerste resultaten: betere focus, nieuwe inzichten, nieuwe klanten. Zo fijn ook dat ik tijdens het traject, wanneer ik ergens tegenaan loop, altijd even bij Tamara terecht kan. Even een appje of een belletje. Tamara is heel toegankelijk. Ik ga lekker door om nog een betere versie van mezelf te worden. De toon is gezet, dankzij Tamara. 

Maaike - Mooisupport

Ik sprak tegen Tamara mijn dromen uit. Maar al snel dacht ik ook aan de beperkingen. En omdat Tamara niet luistert om te reageren, maar luistert om te begrijpen komt ze zo makkelijk tot de kern. Vanuit die kern ziet ze geen problemen, maar alleen mogelijkheden. Het resultaat, na mijn gesprek met haar, is mijn droomcanvas. Een heel duidelijk overzicht met onder andere een kernachtige samenvatting van mijn droom, de kansen en... acties! Nu zijn er twee weken voorbij en heb ik meer stappen kunnen zetten dan in de twee jaar daarvoor.

Rik

Bij Tamara voelde ik me al snel op m'n gemak tijdens onze droomsessie. Zij heeft mijn dromen in stroomversnelling gebracht door eerst met mij te exploreren waar mijn wensen en behoeften liggen. En daarna zijn we met concrete stappen aan de slag gegaan. Hierdoor groeide mijn enthousiasme en motivatie en het bracht mijn missie op een hoger niveau. 

Nicola - LibraPA 

"Voor het opstarten van mijn nieuwe business heb ik mooie gesprekken gevoerd met Tamara. Ze heeft me enorm geholpen in mindset, richting, actie en groots durven denken. Ze voelde goed aan waar mijn ambities/dromen/verlangens zaten maar ook waar mijn 'rem' er nog op zat. En doordat Tamara tussen de regels kan luisteren en de juiste vragen stelde, kreeg ik inzichten en werd ik bewust waarom die rem er nog op zat. Heel waardevol als je wilt gaan ondernemen of je als persoonlijk wilt groeien. En door haar bedrijfskundige achtergrond geeft ze ook richting op business vlak. Een mooie combi dus tussen mindset, bewustzijn creëren en meedenken met mijn business."
Maarten

My beautiful Present
jij bent je eigen mooie kado in jouw mooie leven

Enjoy the present moment & create your awesome future