VIP HEI-DAG "BUSINESS BOOST"
kies voor jouw persoonlijke en business groei 

In deze 1:1 VIP dag staan jij en je bedrijf centraal.

Een dag vol focus,
helderheid in je hoofd en je business,
nieuwe inspiratie en energie én
een concreet (strategisch) plan met acties voor de komende periode.

Zodat je meer tijd gaat besteden aan wat jij écht wilt en je ambities waar gaat maken!

1:1 VIP HEI-DAG "Business Boost"

Je hebt grote ambities en bent klaar om je bedrijf te laten groeien. Plannen en ideeën heb je voldoende. Je weet dat als je even de tijd neemt en uitzoomt dat je straks weer met focus stappen kan zetten.

En en ondanks dat het prima gaat, loopt het toch niet helemaal zoals je wilt. Je werkt hard en bent goed in wat je doet. Maar je mist (financiële) voldoening en vrijheid.

Je gelooft in de kracht van een sparringspartner. Iemand die overzicht voor je bewaakt. Die helderheid schept in alle ideeën, gedachten en mindf*cks in je hoofd. Je zoekt iemand die met je brainstormt en (strategisch) advies geeft.

Tijdens de Hei-dag help ik je met overzicht. We halen we alle ruis weg, zodat precies helder is wat jou te doen staat. We zetten jouw ideeën om in concrete plannen. Het is duidelijk waar jij de meeste energie van krijgt en hoe jij van maximale waarde bent voor jouw klanten. Je weet precies waarmee jij je geld mag gaan verdienen.

We werken een halve dag of hele dag samen aan het fundament van jouw bedrijf; je ambitie, strategie, agenda, rapportage, systemen & processen en marketing.

Na deze dag heb jij een concrete visie en duidelijke acties voor de komende tijd. Ben je klaar om die stappen te zetten om je bedrijf te laten groeien. En voel je volle bak excitement om er voor te gaan.

Een intensieve en waardevolle dag vol
nieuwe energie & excitement,
helderheid & overzicht
én concrete acties & plannen. 

Jouw persoonlijke hei-dag

In één dag raken we de kern van wat jij met je business wilt neerzetten, vanuit wie jij bent en alles dat jij te bieden hebt. En het wordt je duidelijk wat je te doen hebt om persoonlijk en in je business te groeien naar een nieuwe fase. Ik combineer mijn strategische bedrijfskundige en marketing achtergrond én ijzersterke intuïtie om het helder voor jou te maken.

Stel je eens voor....
Dat je een keer goed ruimte maakt in je agenda. Dat je jezelf toestaat om alles uit je hoofd te halen als het gaat om je onderneming. Je plannen en ideeën. Je grootste dromen. Maar ook wat je eigenlijk niet meer wilt doen, waar je stiekem te veel tijd mee bezig bent, wat je moeilijk vindt en wat je tegenhoudt.

We stappen buiten jouw bekende kaders en comfortzone om jouw grootse ambities knetter helder te krijgen, die helemaal in lijn zijn met wie jij bent en welke waarde jij wilt leveren.

Jouw heldere visie en ambities vertalen we naar een concreet plan met acties voor de komende periode die zorgen van groei van jou en je bedrijf.

Geloof me
Als jij de tijd en ruimte pakt, in een andere omgeving en écht intunt op wat jij de wereld te bieden hebt, gaat de creativiteit weer stromen. Dan wordt jouw vuur weer aangewakkerd. En weet jij heel helder wat je wel en niet wil. Dan is er weer ruimte voor vertrouwen en excitement. Zonder de ruis in je bedrijf en met geoptimaliseerde structuren heb jij weer focus om te gaan knallen.

Schermafbeelding 2023-05-12 om 15.48.14

Wat gaan we doen?

 • we creëren een moment van rust in je (drukke) agenda, zodat de mogelijkheid er is om uit te zoomen en een nieuwe frisse blik te werpen op waar je nu staat
 • 1:1 volledige persoonlijke aandacht voor jou en je bedrijf
 • tijd om bezig te zijn met jouw bedrijf; werken AAN je bedrijf ipv IN je bedrijf
 • tijd voor jouw verhaal; wie ben je en waar sta je nu
 • we gaan brainstormen en sparren over hoe jij en jouw business next level kunnen gaan. de creativiteit gaat stromen. ik zie direct waar jij die twinkeling van in je ogen krijgt! we maken jouw visie heel helder en je weet precies hoe jij van maximale waarde kan zijn
 • we maken concrete plannen en sparren over acties die je direct kunt gaan oppakken; jouw next steps zijn duidelijk
 • terwijl jij praat vat ik alles samen in jouw Persoonlijke Growth Roadmap, voor helderheid en overzicht van jouw doelen, plannen en acties
 • je hebt focus en het is je duidelijk waar jouw tijd en energie naar toe mag én wat je laat liggen

Waar leggen we de focus op?

De VIP dag is 100% persoonlijk en maatwerk. We kijken dus altijd naar wat jij nodig hebt. Onderdelen die aan bod komen:

 

 • VISIE & AMBITIE (WHY)
  De start is waar jij nu staat met je bedrijf. Dan tunen we in op jouw ambities en visie. Wat wil je echt? Dit is jouw drive, jouw vuur. Dit is waar het allemaal voor doet. We zorgen dat je dit heel helder hebt.
 • STRATEGIE, PLANNING, STURING (WHAT & HOW)
  Hoe ga jij zorgen dat je ambtities realiteit worden? We besteden aandacht aan welke plannen en ideeën je hebt. Wat is in lijn met je visie? Waar ga je de focus op leggen en wat ga je juist niet meer doen? Zodat je jouw kostbare tijd inzet voor de juiste acties. We maken een plan voor de komende periode en bepalen hoe je kunt sturen om de voortgang en progressie te bewaken.
 • JOUW BEDRIJF
  Als je nu je bedrijf zou oprichten hoe zou het er dan uit zien? En vanuit de blik waar je nu staat, wat kun je dan optimaliseren? Waar is er ruis ontstaan in processen, in je way-of-working, in het contact met je klanten? En hoe ga je die ruis wegnemen? We leggen de basis om jouw bedrijf weer strak te trekken zodat het (weer) bij je past en klaar is voor verdere groei.
 • JIJ ALS ONDERNEMER: 
  Jouw bedrijf is een verlengde van jou. Heel waardevol om ook aandacht te besteden aan jou! Hoe wil jij ondernemen en wat zijn jouw voorwaarden? We kijken naar jouw agenda. We nemen alle werkzaamheden onder de loep; welke passen je eigenlijk niet meer en wat we daar mee gaan doen.
 • MINDSET:
  Groeien in je bedrijf is groeien als persoon. En hier hoort een empowering mindset bij. Ik spiegel je en challenge je om groots te denken en doen. Ik daag je uit om moedige keuzes en beslissingen te nemen als deze in lijn zijn met jouw visie.

 

hei-dag

Wat levert het jou op?

Helderheid hebben waar je eerst chaos voelde
Van 'hoe dan' naar een plan van aanpak
Van geleefd worden door je agenda en klanten naar leiderschap over jouw business groei
Van frustratie naar nieuwe energie en motivatie
Van onzekerheid in het onbekende naar vertrouwen in wat je te doen staat
Van zo maar wat doen naar duidelijke focus
Nieuwe kansen en mogelijkheden zien waarvan je eerst nog niet kon geloven dat het mogelijk is
Concrete stappen zetten in plaats van uitstellen en blijven hangen
Keuzes maken die kloppen voor jou
Meer en meer waarde bieden vanuit jezelf via je bedrijf
Voor meer (financiële) impact, vrijheid en voldoening
en ondernemen op jouw eigen wijze

welkom bij jouw power boost

Wie ben jij? Jij..

 • wilt persoonlijke aandacht voor jou en je business
 • wilt helderheid, focus en een plan, zodat je de stap voor stap je ambtities gaat waarmaken
 • bent goed in je werk, maar kan support gebruik om je business strak te trekken en naar een next level te brengen
 • je hebt grootse plannen en wil echt groeien met je bedrijf
 • voelt dat je nu een deel van je business laat liggen en ergens voelt dat super zonde!
 • blijft maar doorgaan, maar weet diep van binnen dat je even mag stilstaan om te reflecteren en je koers te herijken
 • gelooft dat persoonlijke groei en business groei hand in hand gaan
 • bent ambitieus, enthousiast, commited, open-minded & open-hearted, en hebt zin in jouw (business) groei!

Wat anderen zeggen..

Wie ben ik?

Ik ben Tamara Tunderman.

Ervaringsdeskundige. Dus I feel you!

Ik heb ook tijden rondgelopen met grootste plannen, maar nog grotere excuses hielden mij tegen om in actie te komen. Tot frustratie aan toe. Zo zonde. Totdat ik een methode bedacht die mij wel in beweging heeft gebracht. En ik ook de nodige support aan de zijlijn bewust uitnodig.

Wat is mijn achtergrond?

Als bedrijfskundige en accountmanager (bij een agency in de marketing en automatisering) heb ik jaren lang samen met gerenommeerde bedrijven in de corporate wereld gewerkt . Hierdoor heb ik heel veel ervaring met het opstellen van jaarplannen; het bewaken van een miljoenen budget, het bepalen van strategie en het sturen op KPI's. En bovendien stond ik hierdoor aan de basis van zowel de creatieve kant als ook de technische kant van prachtige marketing campagnes. Deze ervaring neem ik allemaal mee in onze samenwerking.

Wat ik toen niet wist, maar nu gelukkig wel. Is de combinatie van doelen stellen en luisteren naar je hart. Vanuit je hart komen namelijk hele mooie hartsgedreven ambities. Waar je een twinkeling van in je ogen krijgt en je hart van in de fik vliegt.  Bovendien ken ik inmiddels de kracht van een positieve en krachtige mindset. En heb ik geleerd om een lekkere balans te vinden tussen werken vanuit inspiratie en flow (omdat je wilt) en wilskracht (omdat je moet).

Wat betekent dat voor jou?
Ik geloof dat jij al heel goed weet wat je het liefst zou willen. In ons gesprek filter ik dat uit jouw verhaal. Ik vraag (door), ik hoor je en ik koppel terug. Bovendien zie ik jouw grootsheid, jouw potentieel, jouw kansen en mogelijkheden. Terwijl jij praat vat ik alle losse onderdelen voor je samen in één geheel, een plan, jouw roadmap. En ineens is het knetter helder!

Ik ben volledig commited aan jou groei. Ik spiegel je en daag je uit om uit je bestaande way-of-working te stappen. Die zo vertrouwd voelt, maar je niet naar je gewenste next level brengt. Ik zorg dat je jouw ambitie niet uit het oog verliest. Maar ik ben er ook voor heel praktische vragen, zodat je niet te lang blijft hangen en snel weer door kan. Ik begeleid je met de persoonlijke groei die hand in hand gaat met jouw business groei.

Mijn intentie
Dat jij, vanuit helderheid, excitement en rust, meer focus krijgt op het realiseren van jouw next level hartsgedreven ambities en hiermee meer impact maakt, meer voldoening ervaart en meer vrijheid voelt op jouw eigen wijze!

tamara-persoonlijk leiderschap

Zoek je iemand die jou even tot stilstand brengt, laat zien waar je nu staat, groots laat dromen, die de beste versie van jezelf naar boven haalt, die naar je luistert, die je liefdevol confronteert, die het helder voor je maakt, die je aanzet tot actie en die je juichend motiveert om er echt voor te gaan.
That's me!

lets thrive

Jaaa, hier word ik blij van en dit gaat me echt verder helpen.

VIP HEI-DAG 3 uur

exclusieve 1:1 aandacht en focus

via zoom (op aanvraag op locatie)

na afloop ontvang je jouw persoonlijke Growth Roadmap

2 weken support voor vragen of extra motivatie 

    

Investering

€ 327,00 (excl. btw)

VIP HEI-DAG 6 uur

exclusieve 1:1 aandacht en focus

op locatie inclusief koffie / thee / lekkers en heerlijke lunch

na afloop ontvang je jouw persoonlijke Growth Roadmap

2 weken support voor vragen of extra motivatie

   

Investering

€ 647,00 (excl. btw)

We hebben altijd eerst vrijblijvend en gratis een kennismakingscall.
We bespreken kort jouw wensen. Zo weten we zeker dat we een match zijn.

Gaan we er voor? Super leuk! Dan plannen we in dit gesprek gelijk jouw VIP hei-dag.

En natuurlijk kan je na de hei-dag zelf doorpakken. Je bent professional en ambitieus genoeg. Maar misschien ken jij jezelf goed genoeg dat de kans bestaat dat je afhaakt of in excuses belandt die je weerhouden om er vol voor te gaan. Misschien weet je gewoon dat iemand aan je zijlijn, een sparringspartner die meedenkt en je scherp houdt een must is om die next level versie van jezelf en je business neer te zetten.

Dan is het 3 maanden mentorship écht iets voor jou!

In 3 maanden tijd help ik je om stappen te zetten om jouw next level ambities te realiseren.

Stroom je, binnen 2 maanden, na de hei-dag door naar het mentorship dan breng ik het volledige bedrag in mindering!