Boekentip: Believe it

Afgelopen maart hoorde ik het inspireerde verhaal van Jamie Kern Lima tijdens de Unleash your Power Within van Tony Robbins. En gelijk haar boek Believe It besteld.


Deze vrouw heeft (samen met haar man) een make-up imperium gebouwd en de industrie radicaal veranderd. Ze wilde de promotie alleen door ‘echte’ vrouwen laten doen en niet door modellen. Om elk vrouw te laten geloven dat ze mooi is. Spoiler alert: uiteindelijk heeft ze haar bedrijf verkocht voor 1,2 Billion dollar aan L’Oréal. 


Een prachtig puur boek. Alsof ze haar verhaal zelf aan je vertelt, met de ups and downs. Vol levenslessen en vol wijsheden. 

Het boek gaat over:


💥 Over 1.000 x nee horen, al je geld investeren, geen idee hebben of en wanneer je succes krijgt. Maar een WHY voelen die zo sterk is dat je er voor blijft gaan. Geloof houden in iets dat groter is dan jijzelf.

✨Over luisteren naar je INTUÏTIE. En niet naar de meningen van anderen. Je niet van de wijs laten brengen door ‘mean girls’, mensen die jouw why niet (durven te) geloven en mensen die je keihard aanvallen op jouw waarden. 

🦩 Over ZELFVERTROUWEN, of soms juist het gebrek. 

💃 Over VROUWEN: de betekenis van elkaar upliften, elkaar zien en gunnen, en nooit je licht (laten) dimmen. 

🔥Over ONDERNEMEN: risico’s nemen, groei, geloof, focus, dedication, visie. 

🦄 Over AUTHENTICITEIT: diep weten waar je voor staat en trouw durven blijven aan jezelf. Ook in lastige situaties. 

♥️ Over het verkiezen van LIEFDE en VERTROUWEN boven angst.

🎁 Over de GIFT vinden in de downs van je leven. 


Echt een aanrader dit boek. Zet mij ook weer echt AAN om te geloven in grootste dromen en elke dag een stap te zetten! Te geloven in wat er allemaal mogelijk is, je koers blijven voelen en stappen nemen.


📚Van welk boek ga jij helemaal AAN? Heel benieuwd om te weten!

Kijk voor meer boekentips eens hier.