Boekentip: Het Universum staat achter je

In dit boek staat de vraag centraal: “Hoe zou jouw leven er uit zien als je weet je geleid wordt?”


Zou je dan kiezen voor controle en angst?
Of kies je dan voor de flow van het leven?

Van Angst naar Vertrouwen

Vaak zijn we geneigd om het leven te willen controleren. Zijn we bezig met het vasthouden van een bepaald levensbeeld of levensdoel. Maar wat nu als je durft los te laten? En mee gaat bewegen op de flow van het leven. Vanuit vertrouwen. En je laten leiden door wat er op je pad komt. Je laten leiden door je energie. En weten dat je geleid en ondersteund wordt op jouw weg.


Volgens Gabrielle Bernstein ligt de oplossing in: 

  • ✨Geloof dat het Universum achter je staat: Laat twijfel los en heb zekerheid dat we geleid worden door iets dat groter is dan wij zelf en dat de mooiste plannen voor ons heeft. Zie de tekens en synchroniciteiten. En ook al ervaar je obstakels op je weg, ga deze niet controleren, het zijn omwegen in de goede richting. De opdrachten op jouw pad zijn er voor jou, om je oude pijnen te helen. 
  • ♥️ Liefde: Je hebt een keuze hoe je naar de wereld kijkt, wat je ervaart en hoe je je voelt. Komt het vanuit angst (gebrek / controle / wie je denkt te moeten zijn) of vanuit liefde & vertrouwen. “Het geluk, de veiligheid en zekerheid waar we naar verlangen vinden we in onze toewijding aan liefde”
  • 🤸‍♂️ Vreugde: Laat je leiden door hoe je je wilt voelen, en kies vaker voor vreugde en plezier. Laat de weerstand tegen vreugde voelen los. Laat oude patronen die het ultieme gevoel van geluk blokkeren ook los.

Gabrielle Bernstein deelt haar lessen en ervaringen. Verder staat het boek vol mooie affirmaties en visualisaties.