Buddha op hakken 👠

Oke, ik ben geen echte buddha. Maar zie je het beeld voor je.

De hakken

De hakken staan voor de business vrouw in mij. Voor mijn wetenschappelijke en bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring in de corporate wereld. Voor presteren. Voor druk doen en maar door gaan. Voor doel en resultaat gericht.

“Te veel gericht op de buitenwereld”, zegt mijn Buddha. 

De Buddha

Ja de buddha in mij. Die wil gewoon Zijn. Die wil ervaren, dromen, spelen, fladderen. Zoekt graag de stilte op. Neemt bewust waar. Die is connected met een onuitputtelijke bron rust, helderheid, dankbaarheid, vertrouwen en geluk. En die gelooft dat het leven zo veel meer is dan hetgeen we uit de boeken leren.

“Te vaag en te zweverig”, zeggen mijn Hakken. 

Kiezen of niet…

Lang dacht ik dat ik moest kiezen. 

Maar ik ben het beiden. 

Een buddha op hakken.
En deze twee met elkaar verenigen heeft mijn leven oprecht verrijkt.