Mijn stappen in mijn reis van persoonlijke ontwikkeling

”Hoe meer je weet, hoe meer je er achter komt wat je allemaal nog niet weet”

Ik geloof dat ik hier (op aarde) ben om mezelf en de wereld te ontdekken. En dat ik dit mag delen.

Het ontdekken van de wereld bedoel ik echt letterlijk. Want ik houd super veel van reizen; avontuur, andere cultuur, verwondering van het onbekende, me laten leiden door nieuwe ontdekkingen.

Sinds ik ook mezelf en mijn leven aan het ontdekken ben is er een hele nieuwe wereld opengegaan die ik echt niet kende. Ook een reis, die zich ontvouwt en waar ik dankbaar in mee ga.

Mijn reis

🙋‍♀️wie ben ik?
Mijn reis begon bij letterlijk mezelf leren kennen. WIE BEN IK inclusief m’n angsten en belemmeringen. Mijn dromen en idealen.

🧠 De reis volgde zijn weg in lezen en bewustwording over de kracht van je MINDSET. Wat de werking is van je bewuste, maar zeker ook je onbewuste. En hoe je leven voor 95% volgens onbewust gedrag verloopt dat ontstaan is in je verleden (en dient dat je nu?)

💕 Van vrouwelijke coaches leerde ik over de verschillen tussen VROUWELIJKE ENERGIE (intuïtie en inspiratie) en mannelijke energie (wilskracht en actie). En waar de focus voor mij altijd lag bij de inzet van mannelijke energie weet ik steeds meer balans te vinden.

💫 Ik ‘vroeg’ om meer inzichten in SPIRITUALITEIT. En mocht leren van mijn spirituele coaches over de lijn die we hebben met iets dat groter is dan wij zelf.

🧲 Zo kwam ik ook terecht bij de LAW OF ATTRACTION en hoe je met de kracht van een intentie en emotie kan manifesteren. Leerde ik het belang van focus op wat je wel wilt, je goed voelen en doen alsof ‘het’ er al is.

🔬De wetenschappelijke onderbouwing hiervoor ligt in de KWANTUMFYSICA. Dat het gedrag van hele kleine deeltjes bestudeert. En voor een academicus met ook behoefte aan ratio en wetenschap is dat een hele fijne toevoeging. 

🧘 Steeds meer ontdekte ik wat ons ONBEWUSTZIJN voor invloed heeft op ons leven. En ik ben verschillende vormen van mediteren, visualiseren en hypnose gaan toepassen om daar contact mee te maken. Om de rust in mezelf te vinden, te voelen wat ik echt wil en ook te ontdekken waar ik nog vastloop.

Bewust Zijn van de magie van het leven

Wow!! Van het een rol ik in het ander. En alles zorgt voor verdieping in mezelf, mijn omgeving en in het leven. Vergroten van mijn bewustzijn. Vergroten van rust en vertrouwen. Inzien van angst en kiezen voor verlangen.

Intens dankbaar dat het leven zo magisch mooi is. Als we de tijd en ruimte hebben om bewust te zijn. Stil staan. Ademen.

Ja en dat is mijn nieuwe onbekende terrein… de kracht van ADEMHALING. Ik ben super benieuwd hoe deze reis zich gaat vervolgen.

Samen reizen

En ondertussen deel ik mijn inzichten met jou. En reis ik graag met jou mee en pas ik mijn kennis en wijsheid toe voor jou, zodat jij kunt gaan doen wat jij écht graag wil.

En ineens vraag ik me af: “waarom vertel ik dit eigenlijk?”. Maar ik wil je vertellen dat er zo veel meer is dan je nu weet. 

✨ En als je het interessant vindt, dat je mag gaan ontdekken! 

✨ En als je voelt dat er voor jou meer in zit (in jezelf of je leven) dat je mag gaan onderzoeken! 

Jouw eigen reis, geniet er van!