Mijn innerlijke ontdekkingsreis

Ik had het prima voor elkaar. En toch….. In 2018 heb ik gekozen voor anders. Ik besloot dat ik meer uit mezelf en het leven wilde halen. Toen wist ik totaal nog niet wat dat precies betekende. Maar dat ik in beweging mocht komen, was mij helemaal duidelijk. Uit mijn comfortzone. Voor mij betekende dat, stoppen met mijn baan in loondienst. Vanuit volledig vertrouwen in het onbekende, koos ik voor het laatste.

Een heel goede beslissing! En ik ging mijn eigen Inner Truth ont-dekken.

Verrijking van mijn leven

Zo dankbaar voor de afgelopen periode. Zo veel geleerd. Mezelf goed tegen gekomen. Maar mezelf vooral goed leren kennen. De stilte in mezelf gezocht en daar veel antwoorden gevonden.

En nu heel helder weten wat ik kan en mag doen, weten wat ik bij te dragen heb in deze wereld en weten hoe ik kan leven vanuit mezelf. Dat geeft (zelf)vertrouwen en innerlijke rust.

Ik leerde mijn dromen toe te laten. Ik ontdekte de kracht van een positieve mindset. En ik leerde de stem van mijn intuïtie kennen en luisteren naar mijn gevoel. Nu bepaal ik mijn eigen koers, heb het gevoel dat ik leef in plaats van geleefd te worden. Dat geeft een enorm gevoel van vrijheid. 

Dit bewustwordingsproces heeft mijn leven echt verrijkt.

Laat een reactie achter